Pohostenie pre vzácnu návštevu

vanda323
24. aug 2021

Dievčatá, vo štvrtok ak Boh dá, čakám dosť vzácnu návštevu. A chcem pripraviť Spiš občerstvenie. Koláčik idem robiť pudingový, a chcem aj viete tie malé slané mini croasanty...chcem ich naplniť ale scim?Môžem tam dať nejakú pomazánku a čo ďalej klobásku , šuňu? Okolo na tácku by som dala čínsku kapustu paradajky atď....ale scim naplniť tie croasanty...? A ešte jedna otázka ktorá sa k tejto téme ale vôbec nehodí...že sušku prádla máte zvlášť?Alebo máte 2v1? Mám práčku slim a neviem či na ňu je vhodné dať sušu...a ešte jedna otazocka aký máte dník?☺️☺️☺️

yvanielka
24. aug 2021

Šuňa a šuša 😁
Sušičku máme na práčke (je medzi nimi medzikus), ale na slim to podľa mňa nepôjde, neviem či existujú aj slim sušičky.
A ja robievam "Rovenšťanské žabky" také tie minihamburgery a plnku dávam zmäknuté maslo, lučinu, Bambino a cesnak, klobásku alebo suchý salám a petržlenovú vňaťku a zeleninu
https://varecha.pravda.sk/recepty/rovenstanske-...

ckocka
24. aug 2021

Apetit má recepty chuťovo dokonale vyladené - ak dodržíš postup. Tu sa možeš inšpirovať, sú to teda recepty s lístkovým cestom, ale to sa dá rovnako dobre použiť aj na tvoju plnku.
https://www.apetitonline.cz/menu/28-skvelych-sl...

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tramtada31
24. aug 2021

Mamina teraz plnila balkánskym syrom, ale vôbec to nebolo výrazne. Dala by som oštiepok, pripadne schwarzwald

zuzap33
24. aug 2021

@vanda323 neviem, či sa z toho návšteva naje, ak bude hladna. Urob aj nejaké mini rezne na misu, prípadne šalát, nakrat aj nejaké udeniny, dobrú domácu klobásku, syr

vanda323
autor
24. aug 2021

@yvanielka Jeeej aj Supiš 😁 Vďaka za odpoveď, a nápad

vanda323
autor
24. aug 2021

@ckocka Ejha, dobre to vyzeraaaa, vďaka za napadik

vanda323
autor
24. aug 2021

@hazelgracegus 2v1 zlá voľba čo? Do kelu keď ja mám ti práčku slim, tak asi vymením aj práčku a hotovo

vanda323
autor
24. aug 2021

@zuzap33 Aha, vidíš dobry napadik, Ďakujem ti. Mini reznik presne mne to nejak nedochádza v poslednom čase fakt diky

vanda323
autor
24. aug 2021

@tramtada31 Mnaaam ostiepok by bol goog👍😃

vanda323
autor
24. aug 2021

@vanda323 good tam malo byť mobil generuje občas ako chce

mpg
24. aug 2021

Ja by som aj niečo objednala v nejakej reštaurácii, aby to vyzeralo kvalitne.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivkazba
24. aug 2021

Pundingový koláč mi nepríde ako niečo pre vzácnu návštevu, skôr by som urobila niečo nie bežné ale úplne jednoduché. Napríklad pannacotu alebo creme brulle. Tá čínska kampusta s paradajkami, no to mi nepríde nijak vábne. Ja by som urobila hovädzie mini burgre s doma urobenými žemľami a ako dezert mangový cheescake.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martul
24. aug 2021

@vanda323 pudingový koláč robievam hocikedy cez týždeň, to by som nedávala ako niečo extra pre vzácnu návštevu. Skús možno cheesecake, tiramisu do pohárov, mini pavlovky

oslo1
24. aug 2021

Ako dezert nieco jednoduche, ale nech to dobre vyzera,
Mango float, blueberry/strawberry pie.
Ako hlavne jedlo mini rezne so salatom.

ada1981
24. aug 2021

@vanda323 skus urobit nieco taketo a ako dezert napr tiramisu

vanda323
autor
24. aug 2021

@ada1981
@oslo1
@martul
@hazelgracegus
@ivkazba Dievčatá, pudingový koláčik som chcela robiť preto že, ten Pán, ktorý príde s manželkou viem že ten koláč si na jednej návšteve veľmi pochvaľoval. Viem že je taký obyčajný...ale teda nebudem ho robiť asi radšej obiednam s cukrárne Velvet tortu. Mini reznik dám aj ja doma a ešte niečo obiednam , priznám sa ja vždy všetko obiednavam ani na Vianoce nepeciem, neviem to veľmi...ale tu návštevu si tak vážim že som chcela pripraviť niečo vlastnoručne, ale teda rada si nechávam poradiť a tak Vas posluchnem

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martul
24. aug 2021

@vanda323 ale veď to mení situáciu, keď to má ten pán špeciálne rád, tak to spravte.

vanda323
autor
24. aug 2021

@hazelgracegus
@martul Tak ho upečiem , a kúpim aj Velvet rez...a vezmú si na čo budú mať chuť

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vanda323
autor
24. aug 2021

@hazelgracegus Potom Vám dám info 😀 sama som zvedavá

vanda323
autor
26. aug 2021

@vanda323 Tak čauko baby, nič som nepofotila lebo pripraviť takú hostinu je časovo dosť zaberak a keď som si spomenula že by to chcelo foto tak z koláča ktorý bol pudingový a ten Pán si ho tak pochvaloval, že sa nemohol dojest, tak neostalo skoro nič...spravila som mini rezne , obložila tácku zeleninou, syrom, údeným, obyčajným, plnené cheryy papričky tam boli a také blbosticky...ďalej naplnila som tie croasanty s cesnakovou pomazankou syrom klobaskou...chutilo im aj domov som.nabalila..takze úloha splnená návšteva dopadla dobre, ďakujem za všetko baby♥️❤️♥️❤️♥️

marca12
26. aug 2021

@vanda323 kludne sprav pudingovy,ak ides na istotu,ze bude chutit. A k tomu by som objednala nieco aj take viac "nobl" ak je to vzacna navsteva.

tayla
Odpoveď bola odstránená
Zobraz