Pohostenie pre návštevu

29. nov 2021

tak by ma zaujímali nejaké vaše tipy čo dávate na stôl ked má prísť návšteva? u nás vždy ked oslavujeme niečo tak chystáme bud klasika chlebíčky, alebo dáme na stôl chlieb a tanier so šunkami, salámami, syrmi a zeleninou...plus samozrejme nejaké chipsy / tyčinky a niečo sladké ....niečo jednoduché ako napr jednohubky nejaké robievate? a s čím ich robíte?

struhanka
29. nov 2021

Pizza/škoricovo-tvarohové slimáky z lístkového cesta. Jednohubky: pasta zo sušených paradajok+kôpor+losos+rukola.

petamich
29. nov 2021

okrem pizza slimakov zvyknem robit este rozne natierky, napichujem na spajdle syr, olivu, hrozno alebo jednohubky rozne, tiez taky tanier syry, salamy, olivy, ...

lindous
29. nov 2021

Napečené slané - tyčinky zo syrového cesta, pizza slimáky z lístkového cesta alebo také cesnakové kysnuté trojuholníky 🙂 jednohubky sú u nás obľúbené so syrovo-cesnakovou alebo mrkvovou nátierkou alebo proste "čo chladnička dala", rôzne druhy - so šunkou, s klobáskou, s údeným lososom ...bruschetta je tiež super ... výnimočne robím na obloženú misu ruské vajcia, keď chcem niečo iné ako len šunky, syry, zeleninu 🙂

sona96
29. nov 2021

Ja robievam šaláty. Vajickovy, syrovy alebo parížsky (u nás vege verzia zo sójového nárazu 🤭)

miadi
30. nov 2021

Jednohubky s quacamole a krevetami dip z kozieho syra s sun dried tomatoes 🍅 a cesnak .. nepeceny cheesecake v pohari s cucoriedkami alebo klasicky cheesecake alebo muffins

baska_nice
30. nov 2021

my tiez tak zvykneme, bud oblozene misy, alebo chlebicky, jednohubky klasika nejaky syrokrem klobaska, olivy alebo uhorka, to akoze podla chuti a potom pizzove slimaky, naposledy som robila take pudingove slimaky a nevydrzali ani na stole hned sa zjedli 🙂

minesasubu
30. nov 2021

ja robievam varianty z lístkového cesta (roládu, slimáčiky, závin) , jednohubky - klasika a potom syr s hroznom, mini mozarela s paradajkou, sušená paradajka s kyslou uhorkou to napichnem len na ozdobné sparadlo, velmi oblúbené u nás je banán s piškotou v čokoláde ja dávam naspodok ešte kokos aby sa mi to neprilepilo , tak isto robím mini sladké koláčiky ale do malých pohárikov ti naskladám, plnené vajíčka sú tiež fajn

tyrkysova_kobyla
30. nov 2021

Ja zvyknem obmenit slimaky za toto: https://dobruchut.aktuality.sk/recept/69836/sat...
Robim ich mensie, ako je v recepte, listkove cesto rozdelim na 5x3=15 casti. Vyborne su teple, ked ostanu na neskor, tak ich na chvilu supnem do mikrovlnky

zuzudrnda
30. nov 2021

Natierky-bryndzova, sosovicova,... -ako jednohubky, teraz aj lokse su fajn, samozrejme kolac -hrncekove to istia, syry, vajicka a salaty. Opecene hokaido a zeleninove hranolky (batat, zemiak, cvikla, zeler, mrkva,...zmiesane s olivacom a korenim pecene v trube) s domacim dresingom (smotana, horcica, cesnak a sol) su tiez super.

suge
30. nov 2021

My robíme počas lockdownu návštevám pri príchode Ag test. Potom buď odídu alebo už nemajú chuť do jedla. Vyriešené.😉😁

elizabet173
30. nov 2021
saxana000
30. nov 2021

pagaciky mrazene z jednoty mam stale v mrazaku pre pripad nudze.a aj mini pizu piccolini.inac robime ese klasicke jednohubky natierka klobaska syr uhorka alebo kapia.

dkethe
30. nov 2021

Slane sladke z kysnuteho cesta. rybacia/masova rolada z listkoveho cesta, kiš... Kridla, rebra... Ja chlebicky nepodavam. Inspirujem sa na YT Tasty recipes