Ahojte, chcela by som vedieť, že pri veľkej aktuálnej ponuke múk v obchodoch si podľa čoho vyberáte, ktorú si kúpite?? Lebo sú rôzne značky, slovenské, české... iné... Čo je pre vás dôležité? Som mladá gazdinka a trochu sa v tom strácam... Ďakujem za rady 🙂
Ja najprv pozriem na ceny. Druhú vec pozerám, či nie je napadnutá chrobačou a moľami, rovno aj celú poličku kuknem, či tam nie sú mole, lebo poznám jeden obchod, kde to nesledujú... A poslednú vec pozerám záruku. Čím dlhšia je záruka, tým čerstvejšie je pomletá. Nikdy neviete, či aj rok po záruke kúpite potravinu (aj takú som našla 😉) Mám proste šťastie na nezbedné potraviny v obchodoch 🙂
@alenka_ba pečiem roky a používam len Pohronský Ruskov alebo Babičkina voľba, nikdy nesklamali, je jedno, či to boli kysnuté koláče alebo torta, naopak robila som z múky Coop Jednota medový krémeš, kde nie je čo pokaziť (robila som ho už pred tým asi 50 krát) a myslela som, že to cesto vyhodím von oknom, takže už nikdy.
@alenka_ba jedine slovenské. Pohronský ruskov alebo myln Trenčan.
Pohronský Ruskov polohrubá
Podľa toho či potrebujem hladkú alebo polohrubu 🤪🤪😅
Cena
Pohronsky Ruskov alebo mlyn Kolarovo, tieto sa mi osvedcili
Pohronský Ruskov alebo Babičkina voľba. V ostatných som ponachádzla mole. Takže tie už nekupujem vôbec.
hladkú, polohrubú, hrubú *mlyn Pohronský Ruskov - rokmi osvedčené
U nas pecie muz, ale pouziva len Babickinu volbu alebo Pohronsky Ruskov. Raz skusil nejaku akciovu a cele cesto letelo do kosa - vraj sa nedalo dobre vypracovat.
ja sa snazim pohronsky ruskov, ta sa mi najviac osvedcila a bolo jedno, co som piekla, ci som robila tortu niekomu z rodiny alebo som sa dala na kysnute moravske kolace alebo cokolvek ine 🙂
Mám svoje roky, Pohronský Ruskov je osvedčený.
vyberám podľa ceny, ktorá je v akcii ...samozrejme podľa toho akú potrebujem
Zvyčajne nakupujem v Jednote ich značku