Skúsené cukrárky prosím poraďte. Zvýšila sa mi plnka - šľahačkova smotana+ mascarpone + cukor. Môžem ju dať zmraziť a neskôr použiť? Dočítala som sa na nete že to takto ide s maslovou, ale dá sa to aj so šľahačkovou? Ďakujem
Nie neda sa zamrazit
Ďakujem.
@hyta a viete mi poradiť ako dlho vydrží v chladničke?
@frantisska Zamrazit zial nie, ale tie 3-4 dni ti vydrzi v chladnicke v pohode. Mne ked takto zvysi, tak si rozmixujem nejake ovocie, napr. jahody, visne, tym si to polejem a super dezert je na svete 🙂 Alebo s gastanovym pyre tiez super.
Môžeš ju zamrazit. Budeš mať zmrzlinu 😉
@frantisska Nenechávam dlhšie ako 2-3 dni.
@frantisska urob poháre s ovocím
@frantisska Určite by som to nezmrazovala. Zapracuj tam vanilkový cukor a trochu práškového cukru, ponamáčaj piškóty do čiernej kávy (bez cukru) a máš "falošné Tiramisu", po ktorom sa budú všetci zalizovať. Ja ho robím aj do pohárov... Je to fakt mňamka. 😉
Určite nie zamraziť.