Plnka do torty vhodná pre ročné dieťa?

zienka21
7. jan 2021

Zaujímajú ma nápady ako pripraviť, čím nahradiť nevhodné, do torty k prvým narodeninám, predovšetkým teda krém resp plnku ktorú by mohol aj oslávenec papať?

elizabet173
7. jan 2021

@zienka21 rocnemu dietatu staci, ak das ochutnat par lyziciek z korpusu a plnku by som volila jogurtovu alebo tvarohovu s nejakym ovocim, napr. banany. Pozri na stranke tortyodmamy.sk , je tam kopa receptov na taketo plnky.

anjelicek26
7. jan 2021

Jogurt, mascarpone, ovocie v akejkolvek kombinacii.

karamellova
7. jan 2021

Ja som robila piskotove cesto a ako plnku jablkove pyre na pare zahustene zlatym klasom

bagre
7. jan 2021

@zienka21 my sme mali tvarohovú, ovocnú alebo ešte pudingová by sa dala urobiť. Deti z toho až tak veľa nezjedli, jediný cieľ bol vyhnúť sa čokoláde alebo orechom v ceste aby to teda nebolo rizikové

marianarem
7. jan 2021

@zienka21 Ja som spravila tortu, ktora nemala plnku, ale do piskotoveho korpusu som na sparatkach napichala veci, ktore rad hryzkal, vznikol taky jezko, pripajam obrazok. Hlavicka bola potreta kyslou smotanou. Bola to torta viac prenho a menej pre hosti, ale velmi si ju uzil, hodinu rozoberal, vsetko ochutnaval 🙂 A to je inac slaby jedak.

xeniii
7. jan 2021

Sestra tá robieva tvarohovo jogurtovú. Jednoduchú, miesto cukru dáva med a niekedy aj ovocie rozmixuje, najčastejšie ríbezle 🙂