Plesnivá bryndza

31. júl 2024

Ahojte sme v zahranici a priniesli sme bryndzu 3ks a z toho 2 boli plesniva jedna nie no z tej jednej plesnivej sme odrezali a hodili k tej co bola pohode.. po upraveni to chutilo zvlastne bojim sa že sa daco moze stat detom. Je to v poriadku?

muchotrafka298
31. júl 2024

V zivote by som nejedla nic plesnive, je to zdraviu skodlive. Pretoze ta plesen je prelezena cez tu potravinu, aj ked ju nevidis.

maranco
31. júl 2024

pleseň je naťahaná v celej bryndze ako metastázy aj keď ju nevidíš, pridali ste si tak toxíny do jedla

13uzivatelka11
31. júl 2024

Ja tiež nerada plytvam jedlom ale plesnive veci fakt nejem...dajte si čierne uhlie radšej..

engel76
31. júl 2024

Bryndza bola original nepasterizovana?

michaelam2
31. júl 2024

Preco ste to jedli ked to nechutilo dobre?

janci27
31. júl 2024

Nikdy by som nezjedla nieco, ak by bol len akykolvek naznak, ze je tam co i len malinka plesen. Nestaci ten kusok odrezat a mysliet si, ze zvysok potraviny je bezpecna na konzumaciu. Plesnou je napadnuta cela potravina, akurat to este nie je viditelne volnym okom.

autor
31. júl 2024

Chapem, len zasa netreba zbytocne vyhadzovat potraviny ked vidim ze na tych miestach to bolo ok, len ptm to zvlastne vonalo

13uzivatelka11
31. júl 2024

Ale netreba ani riskovať zdravie a hlavne zdravie detí kvôli par euram...

nelca84
31. júl 2024

Ale plesen je uz aj tam, kde ju este nevidis.

janci27
31. júl 2024

Ale toto nie je zbytocne plytvanie potravinami, ved nevyhadzujes dobre potraviny, ale pokazene. Zdravie tvojej rodiny ti predsa musi byt prednejsie nez nejaka vyhodena bryndza za par eur. Ked si zanesies plesen do tela, mozes si narobit celkom problemy

thereisabear
31. júl 2024

Pleseň je prerastená aj ďalej v potravine, hoci to nevidno. Nič plesnivé sa nemá odkrojiť, ale celé vyhodiť.

nika23t
31. júl 2024

Videla si, ze je to nejedlé. Chutilo to zvláštne. A aj tak si to jedla, a ešte aj deťom si to dala. Neviem, co dalej písať...

janci27
31. júl 2024

Poznam aj takych ludi, ked najdu plesen v pohari s dzemom, lyzicou ju odoberu prec a zvysok dzemu nadalej pouzivaju. Toto nikdy nepochopim, ako moze niekto takto hazardovat so zdravim, neuvedomuju si, ze ta plesen je uz v celej potravine a ze si takto zbytocne narobia zdravotne problemy sebe aj detom.

jaskolka
31. júl 2024

Plesniva bryndza a ty ju obkrajas a dáš k dobrej? Akože prečo? Ok, nechceš plytvať, tak radšej nech vám bude zle, ale plesniva potravina sa zjedla 🙈🙈
Co k tomu vlastne chceš počuť?

luliu
31. júl 2024

Každú plesnivu potravinu treba komplet vyhodiť, ťa pleseň je všade i keď ju nevidíš. Je to absolútny humus a ešte to dať deťom 🤦

vesimelonimarsista
31. júl 2024

Ked nieco smrdi tak, ako to nema, nejem to 😝😉 Tymto pristupom si usetris kopec stresov.

chupakabra
1. aug 2024

Plesnivé to bolo, smrdelo to a potom ešte aj divné chutilo a ty to dáš zjesť deťom z dôvodu, že jedlom netreba plytvať. Takú dobrú kakačku ti prajem aby si sa poučila... V živote by som toto deťom neurobila pre pár eur ...