Ahojte, mam tento recept na pizzu https://varecha.pravda.sk/recepty/pizza-makkuck...
Viem že by mal byt super, aj bol minule som ho robila ale cesto nebolo mäkké ako sa pise preto že som ho nechala v rúre dlhšie lebo sa mi zdalo biele po tom čase čo je uvedený v recepte. Ale ona ho ma na fotke krásne upečené. Nejaké typy?
Uff, piecť pizzu koľko - 20 minút? To je strašne veľa 😳 Rúra musí byť vyhriata na maximum (pravá talianska pizza sa pečie na 450-500°), ja mám na svojej rúre priamo program na pizzu, takže používam ten. Keď nemáš, nastav maximum, tých 250°. Pečiem 8 minút, to si samozrejme treba odsledovať, ale pri tých 250° to určite nebude viac ako 10 minút. Cesto treba nechať v chladničke, ideálne celý deň alebo aspoň pol dňa (ráno pripravím cesto, večer pečiem pizzu). Pečiem na spodnom rošte.
Odporucam cetso na pizzu zo stranky bonvivani. Su tam dva recepty, jednosuche a chutne