Máte odskúšaný nejaký pistáciový krém ako náplň do torty/rolády?
Kúpila som pistáciové maslo od Gymbeam na tento účel, ale po zhliadnutí farby a konzistencie začínam pochybovať☹
Na fotkách koláčov sú krémy krásne zelené, no z toho masla taký krém určite nebude.
Ako ho robíte vy?
Dik🙂
Ja som kupila na allegro, chutny bol veru
Ja pouzivam pistaciove pasty priamo z Talianska ( zijem ma hranici s IT) a uplne mega zelene to neni, iba jemne. Ak to ma niekto ziarivo zelene, tak tomu pomohol farbou
@jarkap1 skor by som chcela poradit ako zuzitkovat to pistaciove maslo?
Zvazujem 2 alternativy.
1) maslovo pudingovy krem -do pistacioveho pudingu zaslahat maslo +to pistaciove maslo (to je inak riedke aj vychladene) a naplnit roladu.
2) mascarpone, slahacka+pistaciove maslo.
Jedine co som pistaciove robila, bola pistaciova ganaz (biek coko v smotane plus pistaciova pasta, ale ta bola z cukrarskych potrieb kupena). No do rolady to nebude dost tuhe.
Jaaj boze skoda penazi za ten gymbeam☹
Ked pomelies pistacie, tak to nie je krasne jasna zelena hmota. Je to hnedozelene. Tak isto ako tie rozne masla. Je to prirodzene, ked to nie je dofarbovane.
Detto aj zmzlina, pistaciova origos je hnedozelene masa, nie svietiva zelena.
ahoj, ak si uz nerobila - tak si pozri na youtube recept na pistaciovu tortu od cupcake roses. Ja som ju piekla viackrat a chutovo vyborna
@jarkap1 ja som robila pistaciovy cheescake
Tir krasne zelene kremy su zvycajne prifarbene, ani keby si si spravila vlastne maslo z pistacii, nebude hraskovozeleny