Univerzalny (a dobry) korpus je: kolko vajec, tolko kopcovitych lyzic muky a nekopcovitych lyzic cukru. Najprv sa uslaha sneh, potom sa donho zaslaha cukor, potom zltka a nakoniec sa zlahka zapracuje preosiata muka (aby neboli hrudky). Pecie sa na 170 stupnoch, cas pecenia je podla velkosti. Ta muka v recepte moze byt hocijaka alebo dokonca aj mlete oriesky. Neviem, ci mas pistaciovu muku. Ak nie, tak namel najemno pistacie, bude to dobre. Dnes som prave tento recept robila z gastanovej muky.
Univerzalny (a dobry) korpus je: kolko vajec, tolko kopcovitych lyzic muky a nekopcovitych lyzic cukru. Najprv sa uslaha sneh, potom sa donho zaslaha cukor, potom zltka a nakoniec sa zlahka zapracuje preosiata muka (aby neboli hrudky). Pecie sa na 170 stupnoch, cas pecenia je podla velkosti. Ta muka v recepte moze byt hocijaka alebo dokonca aj mlete oriesky. Neviem, ci mas pistaciovu muku. Ak nie, tak namel najemno pistacie, bude to dobre. Dnes som prave tento recept robila z gastanovej muky.