prosiiiim pomozte poradte...zacala som sa venovat tortam asi cca to bude mesiac...penove tortz som spravila do teraz toto je moja 6.ta..no a vzdy ich robim rovnako vzdy robim to isteee....ale vcera nerozumiem tomu ked som vyslahal bielky boli take divne take nadychnute ako ked vyslahate samotne bielky bez cukru ...urobila som si korpusy dala susit..inokedy susim na 70stupnoch 2 hodiny a su krasne vysusene a biele...a tieto platz po 3 hodinach furt neboli vysusene a neboli uz ani biele :(((( noo najorsie na tom je ze po 3,5 hodinach som ich vytiahla ked som ich vytialha stvrdli...noolen ako som ju naplnila ona sa zacala topit teda nie cela plnka je super ale tie biele korpusy...jaaa som uplne zufala netusim kde som spravila chybu :(( prosiiim poradmi ak sa to uz neakomu stalo :((
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/marcipanove-torty-rady-a-postupy/
choď sem, sú tam zlaté dievčence, určite poradia 😉 🙂
@love232
Mohlo to byt aj starsimi bielkami