Pekárnička MOULINEX OW 502330 (aj na bagety) biela - CD s receptami - prosba

betinka_kvetinka
27. sep 2019

Ahojte dievčence!
Kúpila som nedávno cez bazár pekárničku na chleba MOULINEX OW 502330, bielu, kde sa dajú piecť aj bagety.

Nemáte prosím Vás niekto CDčko s priloženými receptami? Mám len manuál = návod knižočku, no ako pani sľubovala v inzeráte, že priloží k pekárničke aj recepty, žiadne tam nepriložila :((. Sú na spomínanom CDčku... No neposlala mi ho :(

Nedá sa prosím Vás niekde zohnať? Alebo napáliť? Neviete, kde by som toto CDčko ešte zohnala/našla?

Som bez tohto CDčka bezradná a neviem čo všetko môžem vyskúšať v piecke a čo nie...
Snáď zoženiem niekoho, kto mi touto cestou pomôže?

Kváskujem, držím veľmi prísnu diétu a táto pekárnička je pre mňa veľká pomoc a hlavne úľava na ručičky, ktoré ma postihli silnou rizartrózou.

Ďakujem za pochopenie.

3009
27. sep 2019

@betinka_kvetinka a čo tak kontaktovať predávajúcu či to nemá alebo zabudla poslať.

betinka_kvetinka
autor
4. okt 2019

Kontaktovala som hneď v ten deň ako mi prišla pekárnička. Pani sľúbila... ale doteraz žiadna správa, telef. a ani poštou mi nič neprišlo... :(

3009
4. okt 2019

@betinka_kvetinka https://www.obchody24.cz/items/moulinex/pekarny... tu som ti našla návod na obsluhu a sú tam postupy ako piecť jednotivé druhy chleba aj časy a pod. Snáď ti to trochu pomôže. Môžeš ešte skúsiť zavolať alebo napísať kde je servis Mulinex a možno by ti s tým CD vedeli pomôcť.