Ahojte, peciete aj na Silvestra, ci vam zostane z Vianoc? Alebo uz jednoducho nemate, pripadne nieco kupite?
pečiem...ale len tak zo 2-3 druhy.
Ano, oslavujeme na Silvestra narodeniny, tak peciem tortu a nieco slane k tomu.
Manžel chce len bublaninu a chlebíčky. 😋
Ja len puding z ovocím ten studený OLE a s piškotami a šľahačkou a niečo slané s lístkoveo cesta.
Ja budem tento rok prvý x robit pavlovky, lebo mi ostalo veeela bielkov z vajcaku čo sme robili na Vianoce. Ale inak po každé roky dojedame tie vianočné a už má to fakt serie, ani mi to nechuti a tlacim to hlavne ja lebo mi je ľúto to vyhodit, keďže dostaneme aj od Maminy, aj babky a tak.. ale budúci rok chcem urobiť už konečne ráznu zmenu. Snáď mi to vyjde 😅
jednu tortu napeciem, makovo tvarohovo ovocnu, kolace z vianoc neostali (lebo ani poriadne neboli), takze bude fajn si nieco dobre dat.
My pečieme slané. Buď tyčinky, alebo syrovo šunkové slimáky, tento rok pizza šatôčky.
@domkakvet nie este mame linecke a rozky vanilkove..jedia to len deti. Zboznuju ich tak robim tak aby mali aj na silvestra.
Ne pečiem, už teraz som to dala do mrazaki
@diewcatqoo krasne. My oslavujeme koncom novembra, v polke decembra, tyzden pred Vianocami a hned druheho januara, tak podobne 😁🤩
Nepeciem, rozmrazujem :D kupujem v kauflande mrazene kolace/torty. Niektore su fakt dobre. Objavila som ich len nedavno, neviem co som mala za slepotu.
Nepeciem na silvestra. Ja narocky peciem suchotiny pred vianocami tak, aby bolo na predvianocne pojedanie, vianocene prejedanie, silvestrovske oslavy aj januarove dotuky (a ocove najazdy na sladke, kedze vianocujem u rodicov)... Ale ja som magor a peciem na vianoce vela :D
Pečiem tortu, dcéra má narodeniny na Silvestra.
@domkakvet áno slimáky z lístkového cesta a tyčinky
Ano ale len slane. Pizzove tycinky, maslovo syrove pracliky
Kolaciky ostanu.peciem iba slane.z listkoveho palicky a pizove potom vselijake vykrajovacky s kminom a syrom nech mame vecer co chrumkat..
Ja ľutujem že som nepiekla polovičné dávky z lineckych a medovnikov. Nikto to neje.🤷 Takže každý deň sa obetujem po troche. 😏😂
keď sme doma, tak len slané tyčinky. Ale často sme na lyžovačke, takže tam je to vyriešené
Z Vianoc sme už všetko sladké pojedli.Na Silvestra pečiem slané zemiakovo syrové pagáče,z lístkového cesta slimaciky a paličky plus spravím chlebíčky.
Keď chceme napeciem keď nie nie. A je úplne jedno aký je deň.