Pečiete aj na Silvestra?

domkakvet
28. dec 2023

Ahojte, peciete aj na Silvestra, ci vam zostane z Vianoc? Alebo uz jednoducho nemate, pripadne nieco kupite?

januska12323
28. dec 2023

Keď chceme napeciem keď nie nie. A je úplne jedno aký je deň.

deti95060810
28. dec 2023

pečiem...ale len tak zo 2-3 druhy.

denisah6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
diewcatqoo
28. dec 2023

Ano, oslavujeme na Silvestra narodeniny, tak peciem tortu a nieco slane k tomu.

vyrovnanaosoba
28. dec 2023

Manžel chce len bublaninu a chlebíčky. 😋

alickapusinka
28. dec 2023

Ja len puding z ovocím ten studený OLE a s piškotami a šľahačkou a niečo slané s lístkoveo cesta.

mikadooo
28. dec 2023

@domkakvet nie. Keď ostane jeme čo ostalo, keď neostane, kúpime čipsy a soletky a kekse a chrumkáme to. Plus na jednohubky si tiež nakúpim čerstvé suroviny. Tento rok ale netradične budú na Silvestra langoše 😁.

moniikka
28. dec 2023

@domkakvet keďže par ks suchých je zvyšných z Vianoc, piect6ak budem tak iba 1 koláč ku káve

minenkak
28. dec 2023

@domkakvet absolútna nič extra nevaríme a ani nepecieme

pe_mi
28. dec 2023

@domkakvet roky som piekla.tento rok som povedala ,že už nie.zbytocne.nezje sa to.uz budem piecť len pred.Vianocami a keď sa zje.dopiekat nebudem

kati301
28. dec 2023

Ja budem tento rok prvý x robit pavlovky, lebo mi ostalo veeela bielkov z vajcaku čo sme robili na Vianoce. Ale inak po každé roky dojedame tie vianočné a už má to fakt serie, ani mi to nechuti a tlacim to hlavne ja lebo mi je ľúto to vyhodit, keďže dostaneme aj od Maminy, aj babky a tak.. ale budúci rok chcem urobiť už konečne ráznu zmenu. Snáď mi to vyjde 😅

hortenziaj
28. dec 2023

jednu tortu napeciem, makovo tvarohovo ovocnu, kolace z vianoc neostali (lebo ani poriadne neboli), takze bude fajn si nieco dobre dat.

zuzitko74
28. dec 2023

My pečieme slané. Buď tyčinky, alebo syrovo šunkové slimáky, tento rok pizza šatôčky.

slavomira236
28. dec 2023

@domkakvet nie este mame linecke a rozky vanilkove..jedia to len deti. Zboznuju ich tak robim tak aby mali aj na silvestra.

sense
28. dec 2023

Ne pečiem, už teraz som to dala do mrazaki

nevenka
28. dec 2023

@diewcatqoo krasne. My oslavujeme koncom novembra, v polke decembra, tyzden pred Vianocami a hned druheho januara, tak podobne 😁🤩

jaond19
28. dec 2023

Nepeciem, rozmrazujem :D kupujem v kauflande mrazene kolace/torty. Niektore su fakt dobre. Objavila som ich len nedavno, neviem co som mala za slepotu.

lopka1313
28. dec 2023

Nepeciem na silvestra. Ja narocky peciem suchotiny pred vianocami tak, aby bolo na predvianocne pojedanie, vianocene prejedanie, silvestrovske oslavy aj januarove dotuky (a ocove najazdy na sladke, kedze vianocujem u rodicov)... Ale ja som magor a peciem na vianoce vela :D

nenne27
28. dec 2023

@domkakvet malo zostalo, mali sme vela navstev a porozdavali sme :D cakame navstevy, nieco este zbuchame

panonia
28. dec 2023

Pečiem tortu, dcéra má narodeniny na Silvestra.

kvietok2891
28. dec 2023

@domkakvet áno slimáky z lístkového cesta a tyčinky

h2
28. dec 2023

@domkakvet Chystám sa zajtra (dnes 😏) robiť linecké, tie už sa takmer zjedli. 2.1. príde návšteva, tak spravím aj nejaký krémový zákusok, ešte som sa nerozhodla, aký.

scila
28. dec 2023

@domkakvet dnes som s deťmi robila kokosové ježe a keby som nešla do roboty v sobotu aj v nedeľu tak by som ešte asi niečo upiekla, ale budem rada keď stihnem po robote zbuchnúť majonézový šalát na chlebíky.

katarinka289
28. dec 2023

Ano ale len slane. Pizzove tycinky, maslovo syrove pracliky

1ryba
29. dec 2023

@domkakvet nepečiem ani na Vianoce ani na Silvestra. 😀

saxana000
29. dec 2023

Kolaciky ostanu.peciem iba slane.z listkoveho palicky a pizove potom vselijake vykrajovacky s kminom a syrom nech mame vecer co chrumkat..

evaachesa
29. dec 2023

Ja ľutujem že som nepiekla polovičné dávky z lineckych a medovnikov. Nikto to neje.🤷 Takže každý deň sa obetujem po troche. 😏😂

danica2711
29. dec 2023

keď sme doma, tak len slané tyčinky. Ale často sme na lyžovačke, takže tam je to vyriešené

kacena2022
29. dec 2023

Z Vianoc sme už všetko sladké pojedli.Na Silvestra pečiem slané zemiakovo syrové pagáče,z lístkového cesta slimaciky a paličky plus spravím chlebíčky.