Poznáte taký recept že pečienka a k tomu je straaaasne veľa cibuľky? A s chlebom sa to je. Lebo na nete taký recept ani nevidím, teda nie s tak veľa cibule 😀
@thereisabear veď áno, ale či to niekto tak robí
Mňam,pôjdem dnes pečienku kúpiť a spravím na večeru,na cibuľke sme už dávno nemali
Ja nemám rada pečienku síce, ale poznám to, doma sa to robievalo 😊
@minenkak tiež mám taký plán, len dúfam že to prežijem, lebo nie je to vôbec vábivé ta surová pečienka 😀
@lindous ja som ako dieťa vždy obchádzala tie zilky v nej 😀
A ešte k tomu nastrúhať jablko a dať lyžičku horčice, dokonalá večera
Čo ti vadí,pečienka,pokrajaj a je
bezne robim doma na cibuli, kopa cibule, aj srdiecka, muz to tak lubi
lacné jedlo... kto to môže za pár eur sa naje...
Inak ja mám rada aj srdiečka a žalúdky len tak na cibuľke posolíme a s ryžou
My robime, aspon 2 velke, alebo 4 male cibule oprazis na oleji alebo masle kym nezacne ruzovies, pridas jedno balenie ocistenych pecienok, mletu cervenu papriku, cierne korenie, orestujes kym nie je pecen taka ku chces (niekto chce ruzovu, niekto prepecenu), na zaver pridas majoranku. Masti musi byt dost aby bolo dost "stavy" a soli sa az na tanieri.
Robime tiez tak,ocistim vela cibule. Oprazim cibulu,pridam pecienky,osolim,okorenim a podlejem vodou. Varim 20minut priblizne.
pecienku bez veeeeela cibule si neviem ani predstavit. uplne normalny recept s velkym mnozstvom cibule. odjakziva to takto robievame.
Aj ja robim a vela cibule. Dam 3-4 vacsie, pridam nakrajane platky jablka, opeciem, pridam pecienku a na konci este majoran 🤤
Uff, ja neznasam pecienku, no doma to vsetci miluju, takze sa premaham a varim obcas. Tiez robim s velkym mnozstvom cibule. Ale az ma natahuje, ked to pripravujem. Aj len ked toto pisem, az mam zimomriavky 😵💫
@diewcatqoo však nech to robí niekto iný my sme varili nedávno držkovú a musel muž variť,mňa nad hrncom zopár krát natiahlo a bolo
Bezne robím restovanu pečeň na cibuľke, manžel to miluje..
Dám vela cibule, popražíme kým zosklovitie a supnem pečienku a restujem....žiadna voda....to hz nie je restovana....za pár minút je hotová...odstavím z ohňa a posolím a pokorenim...k tomu fajne chlebik...
Ja zboznujem pecienku😀 rozbievam tak, ze ju aj "nalozim" - davam trochu kecupu, horcicu, sojovku, cierne korenie, ak mame, tak trosku portskeho. Potom 2-3 cibule, prihodim pecienky a dusim do makka, solim az na tanieri..😉 k tomu ryza alebo len chlieb a kysla uhorka👍
@bona vôbec som to nepoznala tak, že sa to dá aj ochutiť horčicou alebo kečupom, ani si to neviem predstaviť hlavne ten kečup 😀
Tiež robím, niekedy dám skoro toľko cibule, ako pečienky. Roztopím maslo a do toho cibuľu a pečienku naraz. Keď som najprv cibuľu popražila, tak sa mi zvykla spiesť. Keď ju pražíme naraz s pečienkou je mäkkučka a sladkasta. Soľ nakoniec. Niekto pridáva aj kečup, ja nie. A robím len kuracie pečienky.
Ja robievam len sebe.restovana pecen s cibulou a najradsej na vela masti..
Tiez xavam kecup cibula pecen kecup s bravcova mast..k tomu uhorky kysle chlieb alebo hranolky a tatarka. Moje oblubene jedlo.
Bravčová masť ( trochu), nakrájaná údená slanina, cibuľa, trochu celej rasce, restovať až začne cibuľa karamelizovať. Nakrájanú pečienku, restovať až bude hotová, soľ, majoránka. S chlebom a uhorkou.
Na cibuľke je super 👍🏼👍🏼👍🏼, ale ja ju najviac milujem upečenú na masle, len ju osolím, okorením dám na pekáč s maslom a o chvíľu je hotovo, mňam 🙂 dnes večer som robila, k tomu chlieb, červené víno
Veď dáš viac cibule, nie?