Pečienka na cibuľke

7. nov 2024

Poznáte taký recept že pečienka a k tomu je straaaasne veľa cibuľky? A s chlebom sa to je. Lebo na nete taký recept ani nevidím, teda nie s tak veľa cibule 😀

thereisabear
7. nov 2024

Veď dáš viac cibule, nie?

autor
7. nov 2024

@thereisabear veď áno, ale či to niekto tak robí

minenkak
7. nov 2024

Mňam,pôjdem dnes pečienku kúpiť a spravím na večeru,na cibuľke sme už dávno nemali

lindous
7. nov 2024

Ja nemám rada pečienku síce, ale poznám to, doma sa to robievalo 😊

autor
7. nov 2024

@minenkak tiež mám taký plán, len dúfam že to prežijem, lebo nie je to vôbec vábivé ta surová pečienka 😀

autor
7. nov 2024

@lindous ja som ako dieťa vždy obchádzala tie zilky v nej 😀

natall113
7. nov 2024

A ešte k tomu nastrúhať jablko a dať lyžičku horčice, dokonalá večera

minenkak
7. nov 2024

Čo ti vadí,pečienka,pokrajaj a je

barrborka
7. nov 2024

bezne robim doma na cibuli, kopa cibule, aj srdiecka, muz to tak lubi

deti95060810
7. nov 2024

lacné jedlo... kto to môže za pár eur sa naje...

minenkak
7. nov 2024

Inak ja mám rada aj srdiečka a žalúdky len tak na cibuľke posolíme a s ryžou

viestta
7. nov 2024

My robime, aspon 2 velke, alebo 4 male cibule oprazis na oleji alebo masle kym nezacne ruzovies, pridas jedno balenie ocistenych pecienok, mletu cervenu papriku, cierne korenie, orestujes kym nie je pecen taka ku chces (niekto chce ruzovu, niekto prepecenu), na zaver pridas majoranku. Masti musi byt dost aby bolo dost "stavy" a soli sa az na tanieri.

birika
7. nov 2024

@viestta robim podobne, pokrajanu na mensie kusky a na zaver pridavam pretlaceny cesnak...minimalne 4-5 struckov

petulda333
7. nov 2024

Robime tiez tak,ocistim vela cibule. Oprazim cibulu,pridam pecienky,osolim,okorenim a podlejem vodou. Varim 20minut priblizne.

zojazoja
7. nov 2024

pecienku bez veeeeela cibule si neviem ani predstavit. uplne normalny recept s velkym mnozstvom cibule. odjakziva to takto robievame.

konikmodry111
7. nov 2024

Aj ja robim a vela cibule. Dam 3-4 vacsie, pridam nakrajane platky jablka, opeciem, pridam pecienku a na konci este majoran 🤤

diewcatqoo
7. nov 2024

Uff, ja neznasam pecienku, no doma to vsetci miluju, takze sa premaham a varim obcas. Tiez robim s velkym mnozstvom cibule. Ale az ma natahuje, ked to pripravujem. Aj len ked toto pisem, az mam zimomriavky 😵‍💫

minenkak
7. nov 2024

@diewcatqoo však nech to robí niekto iný my sme varili nedávno držkovú a musel muž variť,mňa nad hrncom zopár krát natiahlo a bolo

rachel36a
7. nov 2024

Bezne robím restovanu pečeň na cibuľke, manžel to miluje..
Dám vela cibule, popražíme kým zosklovitie a supnem pečienku a restujem....žiadna voda....to hz nie je restovana....za pár minút je hotová...odstavím z ohňa a posolím a pokorenim...k tomu fajne chlebik...

bona
7. nov 2024

Ja zboznujem pecienku😀 rozbievam tak, ze ju aj "nalozim" - davam trochu kecupu, horcicu, sojovku, cierne korenie, ak mame, tak trosku portskeho. Potom 2-3 cibule, prihodim pecienky a dusim do makka, solim az na tanieri..😉 k tomu ryza alebo len chlieb a kysla uhorka👍

autor
7. nov 2024

@bona vôbec som to nepoznala tak, že sa to dá aj ochutiť horčicou alebo kečupom, ani si to neviem predstaviť hlavne ten kečup 😀

keiko33
7. nov 2024

Tiež robím, niekedy dám skoro toľko cibule, ako pečienky. Roztopím maslo a do toho cibuľu a pečienku naraz. Keď som najprv cibuľu popražila, tak sa mi zvykla spiesť. Keď ju pražíme naraz s pečienkou je mäkkučka a sladkasta. Soľ nakoniec. Niekto pridáva aj kečup, ja nie. A robím len kuracie pečienky.

bona
7. nov 2024

@autorka v podstate to tam ale vôbec necítiť,len sa to tak “spravne” nasladko ochuti😉 to mám recept ešte od mojej babky🙂

slavomira236
7. nov 2024

Ja robievam len sebe.restovana pecen s cibulou a najradsej na vela masti..

slavomira236
7. nov 2024

Tiez xavam kecup cibula pecen kecup s bravcova mast..k tomu uhorky kysle chlieb alebo hranolky a tatarka. Moje oblubene jedlo.

ekira1
8. nov 2024

Bravčová masť ( trochu), nakrájaná údená slanina, cibuľa, trochu celej rasce, restovať až začne cibuľa karamelizovať. Nakrájanú pečienku, restovať až bude hotová, soľ, majoránka. S chlebom a uhorkou.

zuzu13487
8. nov 2024

Na cibuľke je super 👍🏼👍🏼👍🏼, ale ja ju najviac milujem upečenú na masle, len ju osolím, okorením dám na pekáč s maslom a o chvíľu je hotovo, mňam 🙂 dnes večer som robila, k tomu chlieb, červené víno