Pôvodne som zháňala formu na brumíkov, ale rozšírilo sa to natoľko, že si môžeme vymieňať recepty a radiť čo a ako 😀
Dám sem aj recept, len ešte vymyslieť čo dať ako plnku 😉
ahojte dievcata aj ja to skusim upiect nemam formu tak v srncom chrbte a ked sa mi to podari tak budem zhanat formu
@cicus13 dakujem za recept, inak ja mam kupeny tento plech na brumikov, len recept chybal... http://www.vetroshop.cz/banquet-plech-medvidek-... 😀
@annaopialova daj vedieť ako to dopadlo 😀
urcite dam
@cicus13
@dadushka007 to vyzerá super tá forma a dodávajú na SK lebo je to česká firma ?
maju aj formu na zajacikov a aj s 12 medvedikmi
@cicus13 ja som formu kupila asi pred rokom v tescu na zlatych pieskoch, bola vo vypredaji a odvtedy som ju tam nevidela....
Takže pre tie čo formu ešte nemajú tu je link od @dadushka007 Ďakujem a objednám 🙂
@cicus13 maju internetobchod aj na slovensku:
http://www.vetroshop.sk/plech-medvedi-265x18cmr...
@dadushka007 hej našla som to a šupla sem 😀
ale maju strasne drahe postovne...ze 6.50 eur kurierkou sluzbou... 😖 hoci taki macikovia by moje deturernce a krsniatka urcite potesili... 😕 😕 😕
Moja svagrina raz mala taky kolac od nejakej tetusky .... bol na plechu - cesto bolo ako bublanina, alebo babovka a cely ten kolac bol pokvackany pudingom ... ten puding pekne zapadol do cesta, takze ked ste zahryzli, vo vnutri bol cokoladovy puding kde tu ... takze mozno skuste do kazdeho macka kydnut cokoladovy puding. Taky hustejsi by som asi urobila.
No tak baby forma dorazila, dnes som aj napiekla 🙂 ALE použila som nutelu a každý macko má v bruchu dieru 😀 tá nutela sa prilepila na formu 😠 ale manželovi chutili aj tak 😀 😀 takže nutela asi nie....skúsim nabudúce kúsok čokolády.
Inak cesto je veľmi dobré 😉 skúšali ste už niektorá aj nejaké iné ?
ahojte,tak ja som vyskusala ten vrchny recept,robila som polovicu davky,lebo mam taky pekac na 6 brumikov a akurat to staci a dovnutra som pacla po lyzici uvareneho husteho pudingu-mala som doma karamelovy akurat,nacapkala som na to este trocha cesta a dala upiect..Boli skvele!!! 🙂 🙂 🙂 A to je co povedat,kedze som to robila z bezlepkovej muky a ovseneho mlieka-sme alergici.Akurat som nedala kakao na labky,s tym mam zlu skusenost,tam ,kam dam kakao,padne mi cesto,neviem,ci je to bezlepkovou mukou,alebo som moták.. 😀
@cicus13 nedavaj cokoladu,urobi to iste,co Nutela 😠 padne dole a specie sa na kamen..
ahojte-ja mam formu objednanu cez internet.Cesto som skušala mafinove.Do cesta som dala nutelu alebo lekvar.Všetko sa spapkalo. 😝
my mame take vajickove formy na 6 vajec, a vlani som robila tak, ze som do cesta vtlacila take hrubsie kolieska bananu. Velmi dobre boli.
Robila som svetle aj kakaove a tie kakaove boli sice menej nadychane, ale boli lepsie.
Recept uz neviem aky som mala, ale ja som tam isto davala aspon 1/2 celozrnnej muky 😀.
Takže pokus číslo dva 😀 robila som ich s pudigovou náplňou s maslom 😉
ob. č.1 som dala cesto potom plnku a ešte som to zakryla znovu cestom.....aj tak sa niektoré prilepili 😖
ob. č.2 som dala plnku úplne nakoniec...síce nespadla naspodok, ale druhá strana macka vyzerá tak ako vyzerá 😎
Tak neviem, tie plnky sú asi príliš ťažké na to cesto, alebo možno by bola lepšia silikónová forma, alebo lepšia plnka 😕 😕 😕
poradte čo ste dali 🙂
Ahojte.Ja som minule piekla brumikov pre moje krstniatko a tento receptus bol super. Je to sice recept na tvarohovu babovku, ale strasne dobry a pokojne ho mozete vyliat do brumikovskej formy 😝 Cesto je vdaka tvarohu a acidku velmi vlacne a jemne. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24182
Cast cesta som zafarbila kakaom a vznikli tak tmave labky. Tvaricku som zase urobila rozpustenou cokoladou.
@monhla
@katushka16
@raza
@dadushka007
@qetinka
@simona112
@vvia
@nikolik88
@fialkaa
@andrea1201
Baby ja mám tento recept....až nájdete niečo vhodnejšie, lepšie, nebránim sa skúsim 😉 dajte tip ako ste vylepšili však je to pre naše deti.
2 hrnčeky polohrubá múka, 1 hrnček práškový cukor, 1 hrnček olej, 1 hrnček mlieko, 4 vajcia, 1 prášok do pečiva, 1 vanilkový cukor
Postup : Olej a vajíčka vyšľaháme v šľahači, pridáme cukor, mlieko a pomaly pridávame múku zmiešanú s práškom do pečiva. Kakaom dofarbíme cesto na labky.