Pečiem celé kura. Môžem po dopečení odrezať prsia a dať ich do omáčky?

26. sep 2024

Ahojte. Cez vikend pečiem celé kura, môžem potom po dopečení odrezať prsia a dať ich do omačky nakrajane našťavu ? Ďakujem

egonsk
26. sep 2024

ano.

kavasmliekom
26. sep 2024

Áno

fido69
26. sep 2024

Ešte môžeš pred pečením odrezať krídla, vykostiť prsia a odrezať stehná. Prsia a stehná dáš piecť a z krídlel a kostí čo ostali dáš variť polievku 😉

danyelia
26. sep 2024

Nechápem trochu - prečo by si nemohla? 🤔 Môžeš s tými prsiami robiť, čo len chceš 😁 Aj na cestoviny, do šalátu, do rizota...

tundra
26. sep 2024

Kto je za👍,kto proti👎 😂😂😂😂

oli18
27. sep 2024

V kuchyni sa fantazii medze nekladu. Preto sa nemusis pytat. Experimentuj.

tiezjedna
27. sep 2024

"našťavu" je nejaké kulinárske nóvum?? 🤔Jednoduchšie je kura pred pečením vykostiť. Ale určite môžeš.

mameha7
27. sep 2024

@tundra 😃😃 ja som proti. Podľa mňa prsia, keď sa pečú s celým kuraťom sú suché. Ja by som kura vykostila, krídla a kosti do polievky. Stehná by som upiekla a prsia by som tiež pripravila zvlášť. Prsia majú podľa mňa kratšiu dobu prípravy ako zvyšok kuraťa. Keď ich pečiem dlho, sú suché. Ale keď ich zatiahnem na panvici a dám ešte zapiecť do rúry na 15 minút, sú fantastické.

tundra
27. sep 2024

@mameha7 môj prispevok bol na odlahcenie😉.
Kazdemu podla chuti predsa😁.Ked to chuti niekomu v celku, je to v poriadku,ked jednotlivo,tak tiez je to v poriadku.Dôlezite,aby si,kazdy nasiel svoj postup a recept👍