Pečenie z domu

22. sep 2022

Ahojte baby prosím vás tie čo pečiete z domu na objednávky, mám takú otázku..ako ste s tým začali napríklad ako ste tým ľuďom dali vedieť o sebe ? Rada by som s tým začala baví ma to ale vôbec neviem ako začať 🙂 napadlo ma že upečiem časom viac druhov zákuskov atď odfotim a dám napríklad na Facebook,Instagram ale zasa mi to nesedí lebo tí ľudia sa nemajú ako o mne dozvedieť budem vďačná za všetky rady 😊🙏

thereisabear
22. sep 2022

Veľakrát vidím ponuku v lokálnych FB skupinách, tak skús tam

zuzinka888
22. sep 2022

Presne takto + poprosit o zdielanie. Mozes skusit nastenky s letacikmi v supermarketoch. Plus "ochutnavacky" po rozdavat po rodine, znamych, susedoch v praci...Musis do toho trochu investovat. Ja si vzdy objednavam len ak mi chutia npr.kolegyne prinesu ked maju oslavu/sviatok tak si pytam potom kontakt. Bez ichutnavky by som si asi neobjednala. Ale drzim palce nech sa ti dari- pri dnesnych cenach vstupnych surovin+ energie to bude fuska.✊🤞

babovka2321
22. sep 2022

Znama preda pred kazdymi sviatkami tony suchych aj inych kolacov, este sa jej nestalo, aby jej nieco zostalo. Inzeruje na fb marketplace. Ja ked som chcela pekny cheesecake alebo makronky, rovnako som nasla na fb/marketplace lokalne mamicky na materskej, co ich pecu.

lesana25
22. sep 2022

Zdieľačka s výhrou - nejaké koláčiky na ochutnávku, často je tam podmienka dat sledovať dotycnu stránku. A potom často musíš pridávať príspevky, nech to ľudia vidia, byt zaujímavá, pekne fotiť atď..

luccija
22. sep 2022

Preco by sa to nedozvedeli ved FB miestne skupinky, marketplace maju velky dosah.Od nas zeny pecu vsetko ci pagace, vianocku, strudle, chlebik, knedle...

simkids
22. sep 2022

U nas jedna pani piekla na sidlisku a ponukala to k odberu, inzerovala to fb stranke daneho sidliska a uz ma otvoreny obchodik. Ine tiez pecu a davaju na fb ze maju k odberu napr cheescake, krabice s kolacikmi, ... Cez sviatky to vela ludi oceni a teda zvacsa je to zachvilku prec. Potom pripadne vela zien zhana kto upecie kolaciky, tortu, tak na to treba tiez reagovat. A najlepsia reklama je ked sa o tebe hovori, takze ked zaujmes par ludi, tak to pojde. U nas do roboty napr priniesol sef skvelu tortu, hned som si pytala kontakt od koho ju ma. Najlepsie zacat u rodiny, na rozne oslavy piect a uvidis aj spatnu vazbu