Zienky prosim prosim pomozte mi aky krem urobit a hlavne ako a kolko coho na detsku oslavu?Mam predstavu nejaku ovocnu no dam na vas.Ja sa nevyznam velmi
Torta by mala byt z 3korpusov, bude 12deti a asi 10dospelych.Hadam to staci.
Kupila som aj 500g ruzoveho fondanu,strasne by som to chcela skusit.Prosim vas to sa valka na praskovom cukre? A moze to byt aj na stole?Nemam nejake specialne podlozky.
Zalezi aku mas predstavu o torte, ze ako chces porobit s tym fondanom a co konkretne. Ja ked som robila nieco, tak s praskovym cukrom, ale tak to je na tebe 🙂
nemozes cakat, ze ti tu baby pod jeden prispevok spisovat cele know how. kopa navodov a postupov je na nete, vratane rad k mnozstvu na osobu a podobne. videa na youtube su nekonecne a fakt skvele. len to chce cas a najst si to, co od torty ocakavas. orig cukrarky ani jedna nemaju cas tu vypisovat a urcite ani necitaju forum
A aké veľké sú deti? Mojim deťom fondan nechuti. Vlastne ani žiadnemu dospolemu ktorého poznám - ani mne. U nás je top čokoládová torta. A pre malé deti sa hodí Miša torta.
Ak nepecies, je tazke natiahnutnrovnomerne krem a na to fondan. Neodradzam ta, ale mozno by som si vyskusala malu tortu na skusku.
Najlahsi krem je "pribinacikovy" - tvaroh, smotana, alebo aj s mascarpone. Ja vacsinou robievam pudingovy (najlepsi je bananovy pte mna, vyber si podla chuti) do pudingu hotoveho maslo a ptaskovy cukor. Vela urobi kombinacia. Ci das hruskovy dzem a bananovu plnku.. To nejde moc dokopy..ale cokoladovy, vanilkovy krem idu ku vsetkemu. A vrch je najlahsie potoahnut kremom/cokoladou a oblozit - zakryt nerovnosti. Vela zdaru
Dakujem vam baby..no googlim uz peknych par dni.Deti maju od 3-10rokov...budu to kamarati a aj deti zo skolky.Chcela som nieco jednoduche aby som to stihla s dvomi detmi ked som doma.
@miirkka1 moja prvá bola takáto. Fakt som išla podľa tej Lorny a potahovku som mala len z kauflandu nič speci. Tiež mám 2 deti😉takže som prácu rozdelila na 2 dni, jeden upiecť korpus a ďalší plniť a zdobiť. Ozdoby na nej sú len na farebno vytlačené. Je tu tiež skupina Tortickarky, tam sa tiež dá nájsť kadečo.
https://tortyodmamy.sme.sk/pomoc-pre-zaciatocnika
Pozri tuto stranku. Tažko sa radi, ked nevime na akej urovni si s pečenim a komplet všetko rozpisovat sa tiež neda. Plnku by som vybrala podla toho aku mate radi. Potahovku sa da valjat aj na praškovom cukre aj na skrobe, ja preferujem škrob.
@miirkka1 pre 22 ludi rataj s tortou cca 4,5 kg, cize 500g fondanu ti bude malo ak chces tortu celu potiahnut...ja fondan valkam na solamyle priamo na ocistenom stole