Ahoj baby.. Idem piect tortu.. A vždy som plnku robila ze mascarpone a šľahačka.. Ale teraz by som chcela aj nejakú ovocnú... Kebyže zmiesam čučoriedky kompót, musím dať aj šľahačku alebo stačí len mascarpone? Alebo ešte ake a ako robíte ovocné plnky.. Chcela som aj skúsiť pikao plnku.. Ze mascarpone a pikao.. Ale hodí sa mi to že jeden korpus bude potrety ovocnou a druhy sladkou plnkou? Nebude to také od chuti? Ďakujeeeem
@barus26 A to mascarpone inak len take ciste davas? Stuhne to?
@hederamonstera áno čisté a je to pekne tuhé, aj sa s tým dobre pracuje 😊
ja mam rada ked sa nemiesaju nejako kremy v tortach, ked je proste jeden korpus a jedna prichut kremu, to je pre mna naj, robievam ze mascarpone, tvaroch a k tomu ovocie 😉
Ja robím mascarpone, šľahačka a ovocie, čerstvé, či mrazené, najviac mi chutia maliny. Cukor podľa chuti.
Ďakujem 🙂
@susedka1000 ja robievam mascarpone so slahackou a nizkotucny tvaroh, sladim rozpustenou bielou cokoladou (tym padom krem aj pekne stuhne) Ak chcem pridat ovocie, tak robim hustu redukciu, aby som nemala krem riedky, ale teda vacsinou robim bez a ovocie davam na krem ked plnim tortu 🤷🏼♀️
@susedka1000 ja robím len mascarpone a do toho rozmixujem mrazenu lesnú zmes.. a poprípade pridám cukor ak je to moc kysly a je super 😊