Ahojte mám dnes upiecť kuracie mäso so zemiakmi súčasne no svokra vraví aby som dala do pekáča najskôr mäso a potom na mäso dala zemiaky. Prečo mi to tak káže? Je to tak lepšie? Podľa mna by mali ísť naspod zemiaky a na to mäso či?
Mám len 20 a s varením začínam takze neviem
Je to v podstate jedno. Ja tiez davam prve zemiaky avpotom mäso
mozno ti tak radi, ze nebudes zakryvat? lebo keby bolo meso na vrchu nezakryte, moze vyschnut😬.. ale ked to zakryjes, tak je to jedno co bude na spodku a co na vrchu
Zakryjem ho alobalom. Len som sa bála či sa poriadne upecie keď bude zasypane zemiakmi :D
tak ho daj na vrch ked sa toho obavas ..nemusis az tak pocuvat svokru, nieje vsetko svete co povie svokra😂😂🤷
napr. ja nenavidim ked sa mi miesa do varenia, uz mam vlastnu kuchynu, ajked byvame v jednom dome..ale tak ja som uz co-to vedela navarit ked som sa vydala
A stačí 180 stupňov? Inak veď už čo to viem uvariť len takto spolu to idem piecť prvýkrát a zdalo sa mi to take divne že naopak :D
niekedy sa zemiaky moc rozmočia v tej šťave, čo pustí mäsko, keď sa pečú dlho naspodu pod mäsom a sú potom také mlazgavé, nie chrumkavé upečené. Asi preto ti radila opačne. Ale urob si po svojom, niekomu viac chutia také.
jedla si uz u svokry ? chutilo ti ? ak ano, tak sprav ako ti vravi, ak nie, tak radej opacne 😉
To som este nepocula ze maso je pod zemiakmi. Ale clovek nikdy nevie...
Za mna su 2 dovody preco dat zemiaky na spodok... mam rada chrumkavu kosku na masku a stava z maska dobre pomasti a ochuti zmiaky ako sa to bude varit.
My ale ked pecieme tak nevrstvime (iba ak je to vyslovene v recepte)... inak dame masko na dno velkeho pekaca a zemiaky (zeleninu) tiez na dno pekaca okolo toho maska.
Kludne naraz 😉 zemiaky na väčšie kúsky a mäsko na menšie pekne ho ocisti ja zvyknem dať aj cuketu, mrkvu na kusky.. Ako mas rada 💪🏡 tak prikryjem alobalom na 1/2hod a potom odkryjem nech sa podarí 🍀