dostala som asi 8ks kurata peceneho
mam chut neico ine z toho
okrem rizota fasiriek vas daco napada?
dakujem
Bagetu, alebo club sandwich
Natrhaj do tortilly so salatom a nejakym dresingom
- Fajita (alebo ina mexicka zmes korenia), pretlak, fazulky, kukurica. Kura natrhat na kusky a spolu na panvicu. Potom do tortilly so syrom, a tortilu dat zapiect.
- natrhat masko do panvice, pridat mrazenu brokolicu/spenat, nastruhany syr, ak mas tak aj vyvar, trosku mlieka/smotany. Nechat zohriat a rozpustit syr (ideal s parmezanom ale kludne aj iny syr). Bud k tomu ryza, cestoviny alebo opecene gnocchi (napr tie z DMky)
- gyros korenie, hodit cele na panvicu s troskou oleja a vody (aby ti to neprichytilo). Tzatziky alebo jogurtovy dresing, hranolky/zohriaty pita chlieb
Povyberaj tie velke spodne kosti a daj si zamrazit.
Volakedy si najdes hotove,len trochu pripecies...
A uvar,co ti chuti
Môžeš aj obrať a hodiť do studeného cestovinového šalátu. 😋 My ho v takýchto horkách neskutočne ľúbime
Pomliet a kur.nugetky z toho ,alebo šalát hocijaky
My robievame aj do perkeltu pecene stehna. Nie vzdy maso varime spolu s omackou, takze kludne dorob perkeltovu omacku a cestoviny 🙂
psy ti neslintaju hladne? pre nich by to boli vianoce 😅😉
@egonsk nemam :D
@ja_mama toto ma nenapadlo, krepu
@samimami777 hej toto ma napadlo.
@luckajozko21 dakujem vyskusam
Obrat mäso natrhat na kúsky a na panvicu dať trocha oleja pridať mäso a dať kebab korenie. Ja som to tak doma robila a bolo to dobré. Hranolky a zelenina prípadne naplniť žemle alebo tortilly