Pečené gaštany, čo s nimi, keď ich je veľa?

miiriaam
27. okt 2019

Ahojte, upiekli sme gaštany a je ich veľmi veľa.co s nimi? Na nete som nic nenasla...dakujem

rolandik
27. okt 2019

Pomleť a zamraziť.

miiriaam
autor
27. okt 2019

@rolandik vdaka a potom co s tym?

rolandik
27. okt 2019

Ja dám 4 vyšľahané vajíčka plus med a 250g gaštanov do formy na bábovku a pečiem asi 30 min na 180 stupňov

miiriaam
autor
27. okt 2019

@rolandik Sueper,dakujem 😊

zuzizu2
28. okt 2019

Je vela toho co sa da urobit, ja napriklad to mam rada aj len tak ako pyre a so slahackou a troskou likeru ako taky dezertik :P

miiriaam
autor
28. okt 2019

@zuzizu2 To sa nerobi z varenych gastanov? Ci viem to aj z pecenych?

mapota
29. okt 2019

Pyre len z varenych, pecenen su uz na to tvrde a vysusene. Ak ides robit pyre /napriklad na roladu/, tak si ich mozes najprv uvarit ale to treba za tepla este supat aby to isla supka dole. Nam sa osvedcilo ich hned ked su este cerstve ocistit.