Ahojte. Má niekto skúsenosti s niečím takýmto?
https://pece-na-pizzu.heureka.sk/ariete-art-909...
Ďakujem
@monkabohdalova prosím vás mohli by ste mi poslať aký model presne máte? Ďakujem :?
A ako pripravujes? Riadne z vlastného cesta, navrch všetko dás vrátane syra a dáš piecť? Alebo pecies len tie mrazené z obchodu? Ďakujem
@monkabohdalova
@buberova piecku máme presne tú istu ako v linku, my pripravujeme doma vlastné cesto 🙂 a dávame aj syr
@monkabohdalova a ste spokojní? 🙂
@buberova áno sme, inak pizzu už ani nerobíme,.. robievame pizzu aj návšteve a zatiaľ všetkým chutila a potvrdili, že je lepšia ako z rúry 🙂
@buberova dobry deň, mame ju doma necelý rok.za prvy den sme upiekli 15 ks pizze. Je to vacsi rozdiel oproti beznej rure ktora ma teplotu len 275C. Pizza sa naozaj pecie menej ako4minutky -to je super ale je velmi náročné pizzu ustriehnuť aby kraje neprihoreli. Tiez sme zistili ze najlepšie výsledky dosahujeme pri neapolskom style pizze. Tiez je dôležité nechat piecku vyhriat poriadne aspon 20min pre dosiahnutie co najlepšieho výsledku. Na začiatku je to náročnejšie ale ta chut za to rozhodne stoji. Za nasu rodinu spokojnost.