Som úplný amatér a chcela by som prvý krát upiecť mini pavlovky.Poradite mi tajné typy a dobrý recept?A ešte jedna vec môžem korpusy upiecť deň dopredu a druhý naplniť?
@13uzivatelka11 tento recept robím aj ja. Odporucam. Ale pavlovky robím oveľa menšie. Také jednohubky.
Ja len poradím, že je dobré piecť pavlovky večer a nechať ich v rúre až do rána poriadne vyschnúť... Kľudne môžeš piecť pár dní skôr a plniť až keď budeš potrebovať...
hlavne ich treba sušiť, nie piecť... s pootvorenými dvierkami na rúre. tiež som robila minule 1x, podľa receptu, ktorý je vyššie. toto snehové pečivo vydrží nenaplnené dlho, predlho (ale v suchom prostredí, nie v chladničke, tam zvlhne).
ale chuťovo boli vynikajúce 😎
https://varecha.pravda.sk/recepty/pavlovky-pre-...