Pavlova roláda

4. jan 2023

Ahojte chcem skusit pavlovovu roladu pecie sa 20min na 160st. Nehrozi salmonela?bojim sa ci to je dostatocne tepelne upravene kedze ju budu jest aj deti

nikpa
4. jan 2023

Praženicu na panvici, chleba vo vajci, palacinky....robíš ako dlho a na koľko stupňov?? Tam nehrozí podľa teba salmonela? Nesranduj.

stefi_k
4. jan 2023

Pri 70 °C vnutornej teploty dlhšie ako 5 minut sa salmonela zniči. 100 ° C už neprežije. Vačšina salmonelovuch infekcii vznika sekundarnou kontaminaciou.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
4. jan 2023

Dakujem tak peciem ju prvykrat tak som opatrna predsa len je to take vlhke vnutri

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
4. jan 2023

@elizabet173 dakujem tak kolace peciem ale tuto roladu prvykrat