Volakedy som pridavala a neviemto najst.
Teraz som nahodou nasla ine,
rak pridavam ako inspiraciu
https://nanicmama.sme.sk/zakusky/parizske-rozky...
Ahojte.
Tak som prave dopiekla tie parizske,z linku,kt.som nasla hore.
Pridavam este raz
https://nanicmama.sme.sk/zakusky/parizske-rozky...
Ja som si to stopila nad parou,aby mi to nahodou neprihorelo.
Pridala aom 5 PL celozrnnej psenicnej muky.
Naberala som si malou lyzickou kusky a tie som valkala v pr.cukre.
To cesto je take mäkke,lepive...
Ale v troske cukru naberie formu.
Slo to velmi rychlo,naozaj som nadsena
Tak po vychladnuti som jeden ochutnala,chcela som vediet ako chutia,aka je konzistencia...
No a tu mam otazku.
Je to take...zvonku akoby skrupinka tenucka,sle vnutri mäkke.
Take zuvackove.
Necitit surovu muku,ale prodte je to mäkke...
Ma to take byt?
Ci sa mali susit dlhsie?
Robila som kazdy plech zvlast a ozaj 10-11 minut na 160 stupnov,ako je v recepte.
Tie rozky strasne narastli.
Neviem,ci tou velkostou sa dost nepresudili,alebo su ok.
Chcem ich totiz uskladnit nenaplnene a plnit po castiach
Pretoze z tej davky vyslo 65 kusov...
@osky tieto mam rada, neviem ci to bol rovnaky recept, ale pretlacala som ich cez mlyncek.. davno som nerobila, asi oprasim zasteru..🙂