Panvica do rúry

petkasaurus
22. feb 2021

Ahojte, ako zistim, ci je moja panvica vhodna na zapecenie v rure.. Ze ma kovovu rukoväť? Mam taky recept ze jedlo sa predpripravi na panvici a cela sa supne potom do rury. Ďakujem :D

tasticka59
22. feb 2021

Ja mam taku ktorej sa da dat rukovat dole a tak moze ist do rury , inu by som neriskovala asi, ak tam mas co i len kusok plastu tak by sa roztiekol

lenkamatkova
22. feb 2021

ja mám panvicu z liatiny ;) je hrubšia ako klasická, čiže varenie na sporáku trvá dlhšie, klasické jedlá ktoré sa robia na panvici v tom neurobíš ale na napr. mäso ktoré ide potom do rúry je to ako stvorené. Niečo takéto:

https://www.mall.sk/panvice-grilovacie/orion-nk...

h2
22. feb 2021

@lenkamatkova Liatinová môže ísť úplne v pohode do rúry.

martinenka886
22. feb 2021

Liatinova hej. Onop napriklad aj tefal ma take panvice a hrnce, z ktorych sa da dat rucka dole a supnut do truby. To je za mna celkom super riesenie

saxana000
22. feb 2021

Mam delimano a v pohode aj s ruckou

limetka69
22. feb 2021

@saxana000 faaakt? Ja ich mam ale kupila som aj rajnicu co ma zelezne usi, aj by som vyskusala, ale sa bojim. 😂

kittykat22
22. feb 2021

@petkasaurus mame tiez liatinovu na to. Ale pouziva ju len manzel. Je velmi tazka, a brat tazku rozpalenu panvicu 😀 uz vidim ako sa fajne popalim

miriam_s
22. feb 2021

@limetka69 my to máme tiež, aj panvicu, aj rajnice - okrúhlu aj obdĺžnikovú a často ich používame do trúby

petkasaurus
autor
22. feb 2021

Ďakujem dámy za rady 🙂

limetka69
22. feb 2021

@miriam_s ale panvice s ruckami davate do rury? Rajnicu davam, panvice som neskusala.

saxana000
22. feb 2021

Ano dala som ked je nerezova tak sa nebojim.aj tefal vandlik co v npm ruzu robim ma rucku a davam ho tam ale max 180 stupnov viac nie.keby bola umelohmotna bala by som sa