Ahojte baby...je dobrý nápad si dať raz za čas na večeru Ovsene vlocky, biely jogurt troska medu a jablko? Alebo jesť to len na raňajky?
Ďakujem za komentáre 🙂 a poraďte čo vy take zdravšie Veceriate 🙂
Morčacie prsia 100 g, zeleninový šalát cca 200 g
2. Tuniak vo vl. šťave alebo kvalitnom olivovom oleji 1 konzerva + zeleninový šalát 150 – 200 g
3. 100 g grilovaného kozieho syra, alebo iný druh – tofu, hermelín,... + grilovaná tekvica alebo
na pare pripravená brokolica...
4. Cottage syr 1 ks + zeleninová obloha surová, grilovaná, upečená nasucho 200 g
5. Rybie filé, alebo pstruh v alobale na prírodno 100 g + dusená zelenina 150 – 200 g
6. Grilovaná tekvica, alebo cuketa 170 g + 40 g ryže + strukoviny 70 g (hrach, fazuľka, cícer,...)
7. Ryža so šampiónmi 50g + na pare pripravený karfiol alebo brokolica 150 g...
8. Alternatíva z obeda, ak ste si pripravovali väčšie množstvo. Vyberať si však z jedál, ktoré
obsahujú menej sacharidov a najlepšie bez väčších gramáží ryže, zemiakov a cestovín – ryže
max do 40 g a zemiakov, cestovín do 60 g. Uprednostňovať však ryžu – ale najvhodnejšie je
kombinovať správne pripravené mäso so zeleninou.
@misa2704 ďakujem za radu 🙂
@aalzbetkaa preco by to nebol dobry napad? Mozes prestudovat skupinu cesta k mojej premene a rady @packofit kde krasne vsetko vysvetli
@ivanecka0602 ta cesta k mojej premene je tu na MK? Mohli by ste mi poslať link? 🙂
@aalzbetkaa ano je tu...skus pohladat
Kludne mozes. Vzdy ide o to mat vacsi vydaj ako prijem. A bude sa ti po takej veceri kraaasne spat.
@aalzbetkaa niektore zeny konzumuju cez den "naopak" ako je vsade popisane ....cize rano bielkoviny a tuky vecer skor sacharidy....vysvetluju to tym, ze bielkoviny a tuky cez den zasytia a sacharidy telo uvolnia a lepsie spia.....dolezity je pomer vydaj prijem...akj je v rovnovahe nepriberies 🙂
@aalzbetkaa začínať deň sacharidmi, jedine ak máš ráno tréning / si po nočnej smene / máš menej ako 15% tuku... Večer sa tlačiť bielkovinami nieje najlepší nápad , môže to byť veľmi ťažké pre trávenie - > môže to ovplyvniť spánok, následne aj chuť do jedla nasledujúci deň, energiu ...
Ahoj . Zbytočne veľa sacharidov na noc. Telo ti tú energiu nemá kde vybiť. Skús bielkoviny radšej ako sacharidy ktore na noc radšej vylúč.