Prosím vás viete mi poradiť dobrý rýchli a aspoň čiastočne pevný krém do torty z mrazeného ovocia? Robila som mrazené maliny + cukor + škrob povariť ale nebol dosť tuhý tak či existuje niečo alebo aspoň. Ako sa to volá, pod čím to googliť. Ďakujem 🙂
@mamadievcatiek ďakujem práveže celá torta je s mascarpone čiže toto som myslela čisto ovocné bez šľahačky a podobného bieleho prídavku 🙂
Skus nabuduce dohustit troskou praskovej zelatiny. Aby bol pevnejsi.
@nikelca Aha, takze potom uz len so želatinou,inak ma uz nic ine nenapadá 😊
Velmi dobre drzia bielkovy krem a zltkovy krem.
Mamina myslim davala zelatinu ak ma ovocie drzat pokope. Potom este jedine prepasirovat maliny a spravit krem
@nikelca Mascarpone,šlahačka a mrazené ovocie.Rýchle a chutné 😊