Ovocná koža

5. mar 2023

Prosím Vás ako ju robite? Nejak sa mi nedarí.

viestta
5. mar 2023

Susit, susit a susit az kym z ovocneho pyre nie je koza. Ja susim na plechu pyre rozotrete na silikonovych podlozukach na pecenie, na 60° v teplovzdusnej rure. Pyre davam max par mm na hrubku. Dosusam ju na radiatore (ak uz kuria), inac len v rure.

autor
5. mar 2023

@viestta Už 4 hodiny susim a v recepte ze za 2 hodiny hotovo. Tak asi to tak nebude. Dobre tak to mozem vypnúť a nechat dosusit na radiatore.

viestta
5. mar 2023

Mne sa malokedy chce susit az do sucha naraz, bezne je susim na niekolko krat

trik
5. mar 2023

My sme naposledy, aj s prestávkami, susili cca 6-7 hodín 🤦‍♀️ ale stalo to za to

osky
5. mar 2023

Ja ak chcem rychlo,tak maximalne na 70 stupniv ale Fakt do sucha,na peciacom papieri.

Ak mam ale cas,snazim Sa to susit maximssne na 40 a dlhoooo.
Do 49 stupnov Sa totiz zachova väcsina vitaminov,pri vyssich uz Sa nicia
Ale susim v pootvorenej rure a Fakt dosucha

autor
5. mar 2023

A mate nejaky naj recept, prosím. Najlepsie len jablkovu

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
enoula
5. mar 2023

2 hodiny je malo, to by musela byť uplne tenulinka/priesvitná... Kľudne daj pauzu a zajtra zase sus

autor
5. mar 2023

@enoula To bol taky recept a z rodiny to nikto nikdy nerobil a decka vždy dostali z DM a už pytali zas a zda sa mi dost draha tak že vyrobim...

enoula
5. mar 2023

https://bonvivani.sk/recepty/ovocna-koza
Speci recept asi nie je, rozmixovať ovocie co chces, na tenko natriet a susit susit... Z jablk aj jablkove kruzky su fajn 🙂