Prosím Vás ako ju robite? Nejak sa mi nedarí.
@viestta Už 4 hodiny susim a v recepte ze za 2 hodiny hotovo. Tak asi to tak nebude. Dobre tak to mozem vypnúť a nechat dosusit na radiatore.
Mne sa malokedy chce susit az do sucha naraz, bezne je susim na niekolko krat
My sme naposledy, aj s prestávkami, susili cca 6-7 hodín 🤦♀️ ale stalo to za to
Ja ak chcem rychlo,tak maximalne na 70 stupniv ale Fakt do sucha,na peciacom papieri.
Ak mam ale cas,snazim Sa to susit maximssne na 40 a dlhoooo.
Do 49 stupnov Sa totiz zachova väcsina vitaminov,pri vyssich uz Sa nicia
Ale susim v pootvorenej rure a Fakt dosucha
A mate nejaky naj recept, prosím. Najlepsie len jablkovu
2 hodiny je malo, to by musela byť uplne tenulinka/priesvitná... Kľudne daj pauzu a zajtra zase sus
@enoula To bol taky recept a z rodiny to nikto nikdy nerobil a decka vždy dostali z DM a už pytali zas a zda sa mi dost draha tak že vyrobim...
https://bonvivani.sk/recepty/ovocna-koza
Speci recept asi nie je, rozmixovať ovocie co chces, na tenko natriet a susit susit... Z jablk aj jablkove kruzky su fajn 🙂
Susit, susit a susit az kym z ovocneho pyre nie je koza. Ja susim na plechu pyre rozotrete na silikonovych podlozukach na pecenie, na 60° v teplovzdusnej rure. Pyre davam max par mm na hrubku. Dosusam ju na radiatore (ak uz kuria), inac len v rure.