Overený recept na nepečenú tortu

lapersefona
13. jan 2023

Ahojte. Pokazila sa mi rúra. Chcela by som Vas poprosiť o nejaký vami vyskúšany recept na nepečenu tortu pre dieťa. Pozeram po internete, ale neviem sa rozhodnúť preto by som uprednostnila nejaky váš obľúbený. Dakujem žienky

Ps : ano viem tortu si viem kúpiť ale ja ju chcem urobiť sama 😊

dzejn80
13. jan 2023

@lapersefona skus toto pozriet, ja to robim ako tortu a velmi nam chuti
https://kuchynalidla.sk/recepty/nepecene-cokola...

aurorastone2
13. jan 2023

@dzejn80 toto vyzerá mega super ďakujem za tip a kludam

lapersefona
autor
13. jan 2023

@dzejn80 diky presne tento recept som mala z knižky lidl ale diky ze si pripomenula. Ludia si ho veľmi chvália .

aylinn
13. jan 2023

Zamňa je najlepšia klasická smotanova piškótová s ovocím , teda neviem aké veľké dieťa myslíš , ale pri mojom 2 a pol ročnom je toto istotka, že to zje a cela rodina tiež 😄 alebo potom nepečený cheesecake nejaky s lesným ovocím

lapersefona
autor
13. jan 2023

@aylinn to mas nadhernw ozdobené a je aj zdrava. Skoda ze ma takto narodky v zime lebo s tým ovocím je to predsa lepsie v lete.

aylinn
13. jan 2023

@lapersefona áno to máš pravdu dnes som ju chcela akurat robiť kamaratovi na narodky čo ma zajtra a v obchode iba mandarinky jablka a banány 🥲 ale vies sa s tým aj inak vyhrať. Vies z jabĺk spraviť napríklad ružičky na vrch hrozno vies napichať na šparatka po 3 kúsky a pomedzi to dať , nato môžeš spraviť hobliny z bielej čokolády. Alebo môžeš na vrch polámať kinder bueno , obložiť Rafaelom , Ferrero rocher, medzi to kinder cokoladky. A celé to tak lyžičkou pooblievať roztopenou čokoládou bielou. Ja by som ti pomohla hneď s tým🤣 ja sa rada hrajkam

janka_lolo
13. jan 2023

@aylinn takáto torta je záruka aj pri mojích dospelých deťoch častokrát aj mimo sviatkov za mnou prídu, že chcú až urobíme tortu, dcéra je v marci a najstarší v apríli, tak zvyčajne tam je to tiež horšie s ovocím ale mávam aj v mrazničke maliny, ríbezle a čučoriedky tak aj to tam viem dať 🙂 prípadne kivi, ananás, granátove jablko, mango a podobné sú teraz v zime výborné na takúto tortu, alebo najstarší má rád s banánom

aylinn
13. jan 2023

@lapersefona ešte toto som chcela vždy vyskúšať ale vždy zabudnem 😂

skusihu
13. jan 2023

@lapersefona https://www.mimibazar.sk/recept.php?strana=2&id... pod krém môžeš dat piskoty. Hotové za 10 minút 😉

adik64
14. jan 2023

@aylinn Ako robis tu tortu, prosim? Mne sa taka pekna nikdy nepodari, mam ten krem riedky a nedrzi mi to tak pekne pokope.

aylinn
14. jan 2023

@adik64 piskoty-ovocie-krém-piskoty-ovocie-krém
Skús dať menej krému , možno dávaš veľa a nezvládnu tie piskoty tu vodu z toho vsiaknuť ☺️ Ono to ani neni podľa mna o tej smotane ta torta hlavne o piskotach a ovocí , ja to vždy len tak potriem niekedy mi zpod kremu ešte vykukaju piskoty Ale nikdy niesu tvrdé vždy zmäknú 🙂

adik64
14. jan 2023

@aylinn A ten krem je len kysla smotana s cukrom? Zvyknes piskkoty aj pokvapkat stavou z ovocia, ci to netreba?

aylinn
14. jan 2023

@adik64 áno iba smotanu dávam a vanilkovy cukor.
Vôbec nepokvapkavam 🙂

laska86
14. jan 2023

@lapersefona kup korpusy a plnka tvaroh mascarpone a zmes lesneho ovocia alebo co lubi

laska86
14. jan 2023

Ked si das na YouTube torta s mascarpone je tam presny postup az nato ze korpusy kupis🤷svokre velmi chutila aj potesila

chichi29
14. jan 2023

@lapersefona Tvaroh, biely jogurt, mascarpone pripadne kyslá smotana a cukor. Zmiesas dokopy aby nebola zmes riedka. Na spodok tortovej formy piškóty na to ovocie, tretia vrstva je zmes tvarohu. Opäť piškóty, ovocie, tvaroh. Na vrch posledná vrstva piškót a na ne zvyknem dávať ešte posypku, lentilky, zvyšky ovocia podľa chuti. Zmizne za 2hodiny celá.

ihned13
14. jan 2023

@lapersefona ved aj v zime kupis rybezle, cuciriedky ,jahody, kiwi atd.

myya
14. jan 2023

@lapersefona ja robievam takzvanú trasenú tortu. Potrebuješ 2 smotany na šlahanie 250ml, 2 pudingy ole ( je to puding bez varenia) 2 konzervy mandariniek, piškoty. Vyleješ do uzatvaratelnej mysky smotany , mandarínky a nasypes puding. Dobre zatvoria a trasie kým ti to nestuhne. Potom už len do formy naukladané piskoty na to trasenu zmes, zasa piškoty a zmes. Vrstvy si už určiš podľa toho ako máš veľkú formu

elzus
14. jan 2023

@lapersefona https://dobruchut.aktuality.sk/recept/8256/tras.... Korpus som kúpila v obchode a krém som robila takto.

dupinka
14. jan 2023

Bebe keksy, na to tvarohová plnka - tvaroh, mascarpone, med/pr.cukor. Môžeš vrstviť striedavo svetle a tmavé keksíky, pri krájaní to veľmi dobre ukáže. A navrch čokoganache. Vrch vieš ozdobiť napríklad bonbónmi.

tenerife0
14. jan 2023

@lapersefona detske piskoty a smotana ochutit kakom grankom vanilkou alebo jogurt tvarohovy dezert navrstvit do formy z rozoberatelnym okrajom pomedzi davam ovocie aj mrazene aj z konzervy co dom dal dam ju zamrazit a potom do chladnicky drzi zarucene a na vrch sa da ozdobit od ovocia
cez cokoladu az po keksiky

happy777
14. jan 2023

Úplne najjednoduchší a najlepší spôsob aký som zatiaľ našla na tortu, kyslú smotanú s vanil. Cukrom zmiešať , na plech uložiť piškóty, pokvapkáme šťavou z kompótu, dám ovocie, smotanu, zas piškóty, ovocie, smotanu a vrstvim kolko chcem , vrch posypeme grankom a vuala , mňam, ešte ku mne neprišiel návštevník, ktorému by nechutila 🙂
Ovocie je najlepšie kiwi, jahody, mandarínky, ríbezle, čučoriedky, ananás.....
Podľa vašej chuti 🙂

lapersefona
autor
14. jan 2023

@aylinn mas super fantáziu to by mne take nenapadlo. Tolko piplacky s tym a za par minútami zjedene 😄

lapersefona
autor
14. jan 2023

@aylinn tiez to vyzerá super

lapersefona
autor
14. jan 2023

@dupinka velmi vydarená dakujem za tip
@myya to znie zaujímavo tiez o pudingu bez varenia som este nepocula
@ihned13 ano lenze nie su take chutné a na ozdobenie mrazené neviem jak to ukáže
@laska86 to je tiež dobrý nápad su chutné tie korpusy?

foxyfox
14. jan 2023

Tiramisu s Caro kávou u nás fičí. Alebo nepečený cheesecake sa dá tiež, ešte som taký nerobila, ale recepty vidím často

mamusa123456789
14. jan 2023

Ja som dnes robila toto, mala som sľúbené už 2 torty, tak som nechcela aj ja vypekat sladkú, tak od nás bola slana

ihned13
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
laska86
15. jan 2023

Take chutne ze to nerozoznas.,ta plnka s ovocim tam urobi taku chut ze dovi dopo😉