Ahojte 🙂 chcela by som sa opytat viete mi poradit nejaky overeny recept na medovniky? aby boli ihned makke a kde sa dava viac medu ako cukru? co som pozerala recepty zvycajne ide napr. 150 g cukru a 3 lyzicky medu a radsej by som dala viac medu ako cukru 🙂 dakujem
@sovicka94 medovníky potrebujú odležať, keď sa upečú, treba ich pobaliť do sáčkov alebo dóz
@malinoismum Ja robím takto podobne Marlenku.
Vyskúšala som viac receptov a zistila som že do cesta len žĺtka lebo keď sa dá celé vajce sú tvrdé lebo bielok spôsobí že to stvrdne.To Len moja skúsenosť.
@tomasko27 Vďaka 💛🤍❤️
čo sa týka toho medu, pri ňom treba opatrne a pri ňom treba dodržiavať gramáž presne. Prišla som na to, že ak dám viac medu, ako je písané v recepte, tak zväčša sa stalo, že medovníky stvrdli
@zzkmetova
@mirka807
@xeniii
@nina004
@malinoismum
@daniela2202
@vkatush
@tomasko27
dakujem vam vsetkym za uzasne recepty a rady 🙂
budem mat aj problem si vybrat 🙈
@sovicka94 https://varecha.pravda.sk/recepty/medovniky-fot...
Recptikov je vela 😀 u nas vyhrali tieto