Ahojte, nemáte nejaký overený recept na čínske rezance, aby chutili ako z reštaurácie ? Nikdy sa to nepodobá, skúšala som všelijaké recepty, ale vždy to len chuti ako obyčajne ryžové rezance s kuracím mäsom. Nepoznáte nikto žiadneho čínskeho kuchára ? 😂😂😅
No neviem, ci to bude niekomu po chuti, ale my si kupujeme normalne tu cinsku zmes, kde su aj tie rezance plus kupime zamrazenu zeleninu a chuti to normalne ako super cina 🙂
@mischelin999 ktorú? nevieš poslať?
@mischelin999 ďakujem
A ako ich robis? Nepises..treba ich poopekat, ochutit, kvalitna sojovka.. ale tipujem, ze v reštaurácii aj kadejake hotove zmesy používajú
https://bonvivani.sk/recepty/kuracina-s-ryzovym...
Ja používam rezance z vifonky 🤣keď robím činu .
Ved na tom sacku je cely postup napisane. Nie je to nic zlozite 🙂
Narežem na tenké rezance kuracie mäsko dám do misky pridáme soľ, sójovú omáčku,peper, chili,cesnak
Medzi tým si narežeme : čínska kapusta, pór, červená paprika ,nahrubo strúhana mrkva .
Otestujeme mäso vo woku , ( restujem na vyššom stupni aby nepustilo stavu , vždy miešam )
keď mäso bude mäkké pridáme zeleninu tu len 3-4 minútky popražíme , pridáme cestoviny ( vopred uvarené) ,polejeme ešte sójovou omáčkou.
Skus toto
https://www.youtube.com/watch?v=2B_4qhwM9Ks