Ahojte,
co vsetko zvyknete opekat v pahrebe? Rozmyslam, ze by som pripravila okrem zemiakov aj nejaku namarinovanu cuketu, baklazan, cherry paradajky ku kuracinke do alobalu, len som to este nikdy neskusala. Vdaka za kazdy napad.
Zivansku...
@lius Zeleninu, ako cuketu, či baklažán, som ešte v pahrebe nerobila, ale na grile nad pahrebou sa to urobí dosť rýchlo. V tom alobale je nevýhoda, že to nemôžeš skontrolovať, či už to je. Ten kapor bol veľmi veľký, takže sme ho robili skoro pol hodiny, muž sa bál, že bude surový. Ale menší kúsok lososa bude určite za 10 minút, možno aj skôr, ak budete mať dobrú pahrebu.
my sme zvykli robiť aj pstruha v pahrebe 🙂
@katulka1992 Na toho sa tiež chystáme. Za ako dlho sa upečie, prosím?
my sme piekli uz aj cele kurca v pahrebe,hodinu a pol sa tam pieklo ale bolo dokonale
@h2 cca 45 minút
V pahrebe sme zatiaľ robili zemiaky a živánsku. A práve minulý víkend sme robili kapra a bol výýýbornýýý. Takže odteraz budeme ryby v pahrebe robiť určite častejšie.