Damy ale aj pani, dajte mi prosim nejake tipy na obed na dva dni. Som po uraze, nic vazne ale skratka sa mi nechce kazdy den stat pri hrncoch. Prosim, ak na dva dni nevarite, nerieste to. Je to nudzove riesenie, mojej pohodlnosti. (napr segedin, francuzske zemiaky alebo kura ci granadir uz mam na zozname 😀😀😀)
Dakujem vopred! 🤩
rizoto, gulas, privarky, ryzovy nakyp..
cokolvek omackove sa lahko zohrieva: plnena paprika, perkelt, restovana pecen, atd.
v trube lahko zohrejes ryzovy nakyp alebo zemlovku.
a potom desiatove polievky: fazulova s fliackami, kapustnica, gulasova husta polievka atd.
na dva dni navaris vsetko, co nemas problem zjest prihriate. napr u nas zohrievane halusky velmi nejdu ...ale akekolvek sote/maso s cestovinou, ci ryzou. ako si pisala - segedin, huste polievky - sosovica. fazula, dalej rizoto, buchty na pare .... a ked sa ti nechce varit, navar vacsiu porciu a supni este aspon 1-2 do mraznicky a vytiahnes, ked budes mat chut a mas den bez varenia ...
guláš, perkelt, plnená paprika, rezeň so zemiakmi/rezne obalené dám do chladničky a na druhý deň môžeš len dosmažiť/,
a skore uzdravenie!
Fasírky, casť z nich môžeš aj zamraziť
V podstate čokoľvek sa dá spraviť na dva dni, kľudne aj rezne, kuracie soté, mäsové guľky v paradajkovej omáčke, u nás obľúbené a mega jednoduché nahádzať do pekáča mäso, zemiaky, cibuľu, dochutiť a hodiť do rúry piecť.
Cokolvek ja navarim aj na 3 dni
Nejaky guláš kapustnica tie su najlepsie na 2-3 den tak este na druhy den bude chuti lepsie
V prvom rade ti prajem skoré uzdravenie poúrazové. A ja napríklad, keď varím na 2 dni, sú to hlavne polievky, prívarky, guláš, mäso s omáčkou, iné mi už ohrievané nechutí.
Segedín, gulášová alebo fazuľová polievka, paradajková omáčka, prívarky, sladká kapusta na rajčinovej omáčke so zemiakmi, to sme milovali ako deti, a je sa to s chlebíkom. Boli sme to ako detiská schopné jesť aj 3 dni, tak nám to chutilo. ;)
Prečo by si mala byť pohodlná😀ja väčšinou varím na 2 dni a medzi to ešte polievku.Este ma napadli bolognske spagety, všetky možné mäsa na hriboch, hrášku...
Perkelt, zemiakovy privarok 1 deň s fašírku, na druhy s vajíčkom, guláš, plnené papriky, sviečková...
Ahoj, mne nepríde na um jedlo ktoré by sa nedalo uvariť na dva dni. Všetko sa dá zohriať. Či v rúre, hrnci, na pare... Rada varím, ale keby mám variť každý deň tak ma šľaktrafí. Lebo je aj kopec inej roboty ktorú treba urobiť a neni som otrok ani interhotel. Skoré uzdravenie prajem. A žienky, nekomplikujme si životy, keby majú variť muži úspech by bol 1 krát za týždeň. A aj to by bola v mnohých prípadoch praženica.
REZNE 🙂) alebo naložiť mäso do marinády a každý deň na panvici upiecť pár kúskov na obed.
Ešte mi napadli pirohy. Ja ich mám najradšej na druhý prípadne tretí deň pripečené na panvici.
mna napadla bravc.krkovicka, to len hodim do truby a robi sa.... ziadne státie v kuchyni. a mame to na dva dni. prilohu ja osobne iba zavaranu cviklu ci podobne veci.... ostatní bud pecene zemiaky (to sa tiez robi vpodstate samé) alebo zemiak. pyre takisto narocne iba na osupanie zemiakov....
tiež prajem skoré uzdravenie, mňa napadla živánska, tam nezašpiníš ani veľa hrncov, akékolvek mäso na šťave, soté, k tomu ryža, zemiaky, tarhoňa. Neoplatilo by sa ti objednať si obedy, ak teda varíš iba pre seba? Vtedy nie je veľmi ekonomické mať zapnutú rúre pre dve, tri porcie. Ak varíš pre rodinu, to je iné. A keby si aj nemala takú možnosť, sem tam prežijete aj donášku.
u nas byva oblubeny okrem uz niektorych menovanych mexicky gulas. a ja tiez varim na viac dni. a to nemam problem varit, kedze pracujem z domu, problem je len vymyslat co varit 😀
boršč, kapustnica, strukovinovo zeleninové polievky
jedine, co si momentalne spomeniem, ze na druhy den nechuti dobre su bryndzove halusky. Cize hocico okrem nich 🙂
Granadir?no pána...
Lasagne - ja si vzdy spravim na velky pekac a jem ich aj tri dni 🤭 ja ich zboznujem a aj na treti den mi este chutia 😋
pecene morcacie stehno 🙂