Ahojte, rozmyslam, ze mame kupim na Vianoce pakovy kavovar. Mama pije prevazne latte alebo cappuccino, takze bolo by fajn, keby dobre slahal mlieko.
Viete niekto odporucit nejaky lacnejsi pakovy kavovar, do max 250 Eur, pripadne nieco malo nad, s ktorym ste spokojni?
Dakujem 🙂
je to trochu viac, ale my sme nedávno kúpili Philips Latte go - a je super - hlavne na capučínka a latéčka... čo je super, úplne ľahko sa udržiava, tá nádobka na mlieko sa vždy iba opláchne, spotreba kávy sa u nás odvtedy rapídne zvýšila, ale zase stačí kupovať zrnkovú a tá je lacnejšia..a najlepšie iba stlačíš gombík..myslím, že pákový s mliečnym systémom sa ti neoplatí kupovať.. veď sa poraď v predajni niekde.. ja som hľadala kávovar asi rok predtým..😉
@diewcatqoo Delonghi
@mint_blossom presne aj my máme ten a odporúčam https://www.datart.sk/Espresso-DELONGHI-ECAM-22...
Dakujem za odpovede, prave na ten Delonghi Magnifica som sa dnes divala.. ste spokojne, tie, ktore ho mate?
@diewcatqoo My ho mame uz druhy rok a super, kazdych par mesiacov odvapnujes a treba pravidelne cistit aby chut kavy bola cista bez nejakych pachov. A treba vyskusat ktora kava vam vyhovuje, my kupujeme z domacej praziarne lebo tie davidof lavaza atd z hypermarketov su take vseliake. Robime denne viac ako 6 kav a zatial ide perfektne.
Ja mam siemens s hadickou, ale teda stoji okolo 550 600e. Ak pijete capuccino a late, tak hladaj automat. Napenovat sa ti nebude chciet a hlavne vtedy ta udrzba je zlozitejsia...
@diewcatqoo ano ❤️ nas fici uz nejakych 5 rokov.
Mame obycajny pakovy Delonghi,mlieko slaha dobre,treba 3.5% mlieko a studene šlahat,treba aj techniku zvladnut..kedysi som robila barmanku,a zo skusenosti mozem povedat,ze cim menej el.veci v kavovare,tym lepsie.
My mame delonghi magnifica 4200 uz asi 6 rokov a funguje a kavu robi chutnu.Kazdy kto k nam pride tak sa pyta,co to je za kava...Ked sa pokazi tak zase pojdeme len na delonghi len novy model..
@diewcatqoo delonghi 👌👌👌👌
@diewcatqoo Ja by som ti doporucila sice nie pakovy, ale automaticky kavovar delonghi magnifica ❤️ maju uz od 260€.