Odkiaľ čerpáte recepty?

janka0215
9. dec 2021

Ahojte 😊 Potrebujem poradiť. Odkiaľ čerpáte dobré recepty? Mám viac kuchárskych kníh, ale nikdy v nich neviem nájsť inšpiráciu. Hľadám aj na nete, ale tam som mala už viac krát skúsenosť s vyslovene zlými receptami, kde buď neboli korektne množstvá, postup, teplota pečenia... Viete mi poradiť? Vôbec neviem čo navariť 🙈

simsalabim
9. dec 2021

@janka0215 www.varecha.sk, www.jamieoliver.com su moje najoblubenejsie.

marsmykkok
9. dec 2021

@janka0215 ja mám také staré knihy-slovenská kuchárka a múčniky, ak robíš aj klasické recepty odporúčam na nejakom bazári zohnať, nikdy nesklamú a recepty a postup je tam správny. A ked chcem niečo iné nie tradičné úplne tak aj tu na MK baby pod fotky pridávajú recepty, alebo google, na veľa stránkach je pod receptom aj diskusia a tam vidíš či sa recept iným podaril alebo treba niečo zmeniť.

ivet294
9. dec 2021

@janka0215
Ahoj, ved na googli je toho veľa, ja napríklad málokedy sa riadim úplne podľa receptu, pretože mne množstva nevyhovujú, čiže ja dávam všetkého viac, ja potrebujem tu z netu iba inspiraciu, nič iné...

natalis1998
9. dec 2021

@janka0215 ja osobne buď lidl.sk alebo billa čo dávajú recepty alebo instagram buzzfeedtasty pripadne podobne účty… tam sa len inšpirujem a pripadne si recept vždy upravím. Niekedy len tak napíšem surovinu a čo mi Google vyhodí a čo sa mi pozdáva to uvarim.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
filili
9. dec 2021

Tinkine recepty, Bonvivani

bolarazjedna
9. dec 2021

Lidl, fitshaker. sk, fit recepty. sk...relácia Bez servitky.
Ale hlavne je zo tak, že na trafím na nejaký recept, ktorý sa mi zapáči (napr teraz na víkend som vymyslela, že spravím niečo z bravčovej panenky. Tak som hodila do Google, klikla som na obrázky, a co sa mi najviac páčilo, prečítala recept, ak sa mi to pozdáva, tak to uvarím, keď som s tým taka spokojná, že by som to uvarila ešte, tak ten recept zapíšem do knižky.
Tiež čerpám od svokrovcov, ktorí varia veľa takých super veci, co sme my doma nevarili, takže pre mňa novinky.

hederamonstera
9. dec 2021

youtube

babababka
10. dec 2021

varecha,mmb,knihy.

kamajka
10. dec 2021

Inspirujem sa na FB v skupinach o vareni..viacmenej mam rada slovensku tradicnu kuchynu, je tam toho neurekom... napriklad mnamky recepty, recepty starej matere, varenie a pecenie je radost, no proste kvantum. A prispievaju tam obycajni ludia so svojimi receptami a fotkami.. tiez sa mi strasne vela receptov z netu neosvedcilo podaktore boli take gebuziny, ze dodnes neviem pochopit ako to ti ludia mozu jest 😄.

kikaaa444
10. dec 2021

Ja mám rada klasicku kuchyňu 🙂 moderne recepty si moc nejdem tak dosť často na mimibazar v sekcii obľúbené recepty, niečo na varecha a aj bonivani je super

modraslamka
11. dec 2021

ja z casopisov, ktore si kupujem ( apetit, dobre jedlo, gurmet).
Na internete z food blogov 🙂

vivi76
11. dec 2021

Instagram -Jahodiss

ckocka
11. dec 2021

Perfektne vyladené recepty má Apetit online. Ak dodržíš gramáže a postup, je výsledok vždy dokonalý.

vivi76
11. dec 2021

A ešte na mimibazar.To sa mi osvedčilo najviac,lebo tam si to mamičky aj komentujú,či sa im to podľa toho postupu podarilo,alebo nie Pokiaľ tam má recept hneď niekoľko pozitívnych odoziev,to vtedy idem v podstate na istotu.A vždy sa mi to podarilo.