Mamky davali ste rocnemu dietatu ochuteny jogurt ?
Ja som dávala od 8. mesiacov
Vyskúšaj do dobrého bieleho dať nakrájané nektarinky, kiwi, jahody, škoricový cukor, kokos niečo primerane veku.Samozrejme nič nepokazís ochuteným smotanovým
Áno
Áno.
Nie, nevidela som dovod, ked mu chutil cisty biely
Ale nevidim na tom nic co by mu ublizilo
Áno,dala som aj 10 mesačnému keď sme nemali doma iný
Ano,s co najcistejsim zlozenim, alebo som vymiesala biely s bananom,ci vyzivou.
Od zaciatku jedli ochutene
Nie, kedze jedol klasicky biely nevidela som dvovod, aby si zvykal na sladke.
Nedávala som a nedávam doteraz (bude mať 2,5r). Chuti jej biely. Aj ja jem len biely jogurt, ochutený beriem ako sladkosť nie ako jogurt
Môj je čistý biely, veľmi mu chutí. Raz som nemala doma biely, dala som ochutený a nechcel ho, vypluval ho. Ešte asi raz som skúšala ochutený a dal si asi lyžičku, čiže mu to nechuti. Keby ho zje, na striedačku s bielym by mi to nerobilo problém.
Ja nedavam vôbec..dávam jej normalne biely a do toho dám ovocnú kapsičku alebo nejaké jablkové pyré atď..tie ochutené jogurty sú sladké aj pre mňa😀ale zas myslim ze žiadna tragedia ak občas dáš
nie, lebo ani mne samej tie jogurty nechutia. najlepsie su take, co maju tu ovocnu zlozku naspodku a zmiesa sa to. ale zas na to mi staci biely jogurt a dzem, a este to vyjde aj lacnejsie, alebo ovocna kapsicka a zmiesat.
Stvrtemu dietatu uz ano, videla, ze 3 rocny surodenec take papa, tak mi vytahovala z chladnicky a nedaj, to mi bolo blbe. Tak uz papala, ale striedam s bielym.
Moja by sa z tych pridavnych latok vyhadzala 🤷♀️. Ale biely na rada.
Ahoj,
kludne daj pokial nie casto. Starsi ma 4 jedáva biely ale aj sladké. Najradšej od ocka s lentilkami 🙈
Mladší 10 mesiacom, ja hladná s vanilkovým jogurtom, on ta nenechá najest a chce všetko čo my. Dala som mu trochu na lyžičku ake inak ich nemusi. Aj pri bielom sa tvári kislo 😁. Keby nemám iný, dám aj sladký ale určite by som pribinacikov nezaradil do pravidelnej stravy. To tiež deklaruje ako sladkost.
Pri prvom je to super bio eko, pri druhom už zaujimavsie 😀
Nie.
Nie, kupujeme aj nám iba biele jogurty. Je to plné cukru, keď chceme ochutený, nakrájam doňho ovocie alebo dám lyžičku výživy
moja ma 2.5 roka a este iny ako biely nejedla. uprimne, nevidim zmysel v tom, preco by som jej to mala menit, ked jej biele jogurty chutia a zje aj 2 na posedenie
Dala som malemu keď mal niečo vyše roka aj to len vtedy keď som ho jedla ja a ochutnal jednu dve lyžičky ale primárne kupujeme len biele a jedáva len biele lebo mu chutia
Obcas. Ale tu ta zakopu pod ciernu zem, ze rocnemu davas cukor 😱