Vyberam tlakovy hrniec. Paci sa mi ponuka Tefal elektrickeho tlakoveho hrnca, ze len nahadzem suroviny, zavrem a navolim program, stlacim tlacitko a hotovo vari sa samo vypne... Ale zas ci to nie su vyhodene peniaze a rovnake mi uvari aj obyc hrniec ma sporaku?
Ak mate niektora skusenosti, rada si necham poradit, dakujem.
Ja mam obycajny tlakovy a varim v nom uz vsetko.ja asi obycajny hrniec uz ani nepouzivam max na zovretie vody lebo nemam konvicu.a este musim vyskusat ci sa daju v tlakovom uvarit aj cestoviny 😁lebo este tie varim v obyc.hrnci
@natalia_r
ahoj, nedavno sme kupili ten elektricky a je uzasny! Skoda kazdeho dna, kedy sme ho nemali! Normalny tlakovy sa nam casom pokazil.
Minule som nemala cas, tak v nom robil muz „pecenu“ krkovicu s korenovou zeleninou a zemiakmi. Za pol hodku maso hotove, zelenina rozmixovana, mäso jemne mökke lahodne, jedna basen! Smazit je vsak vhodne najsor na panvici, je to rychlejsie ako v tom hrnci. Ked osmazis co treba, hodis vsetko dnu, zavries, nastavis a urobili sa to samo. Fantazia! Hlavne ti to neprihori 😁 ked si zacnes robit nieco ine. Efektivny, energiu setriaci a cas tiez. Pokial ide o jednohrncove jedla, niet o com. Ani nevahaj, pokial mas € naviac.