Obed pre ročné dieťa

alinka183
19. júl 2020

Prosím poradte nejake typy na obed pre rocne dieta 🙈lebo dakedy uz fakt neviem co varit 😁

eliska13
19. júl 2020

Rybu a zemiakové pyré
Zapeceny karfiol
Cestoviny s omáčkou
Mäso na stavach
Prívarok zemiakový vajce na tvrdo ci špenát
Husté polievky
Hraskove pyré, brokolicove
Krémové rizoto
Ryžový nákyp
Už som aj zabudla snáď som neprestrelila s niečím čo nemôže😀
Môj syn v tom veku mal rád prívarky luskovy, šošovicový, zemiakový do tohto na drobno mäso, vajce, tekvicový..

heidy222
19. júl 2020

Rocne uz moze jest vsetko co rodina. Ja som solila a korenila menej ako sa zvykne. Chutili napr. Lasagne, pecene kura, kremova hokaido polievka, celkovo huste polievky ako hlavne jedlo, kelovy privarok tiez chuti lebo ma nasladlu chut, zapeksna plnena cukina, shepherds pie to je uzasne rodinne jedlo, googli recept, odporucam

alinka183
autor
20. júl 2020

@eliska13 a cim ste omacky zahustovali?zatial jej davam len zltko mozem uz aj cele vajce?

eliska13
20. júl 2020

@alinka183 kyslou smotanou dala som menej vody a aj tak som ich mixovala, takže boli husté ja dodnes nezahustujem múkou.Neviem či sa môže už aj bielok ja už mám teenegera všetko som zabudla😊alebo nezahusti vôbec bude to taká polievka mixnes zemiaky lusky a k tomu kúsok grahamove rožka, ak jedava chlebík...

eliska13
20. júl 2020

@alinka183 niečo pomixuj nieco len potlač vidličkou.Aj šošovicovu, ak ju nebude nasúvať bielkoviny sú fajn.Mozes tam dať bulgur, ak kupuješ či pšeno to je rýchlo uvsrene...dnes mi omáčku do úst nedá😀

ajka0207
20. júl 2020

@alinka183 od roka dávam to čo nám, akurát huby, údeniny, plesnivy syr a podobne jedla nie. Najviac chutia krémové polievky (hraskova, cesnaková, tekvicová) a cestoviny.

adrienah
4. aug 2020

@ajka0207 ja tak isto uz 🙂