Obed, ktorý sa dá jesť aj 3 dni

6. mar 2024

Dajte typ na obed, ktorý sa dá jesť 3 dni? Mňa napadol maďarský gulas

autor
6. mar 2024

Ďakujem 😃

jaaankaaaa
6. mar 2024

Segedín, sviečková, bolonska omacka, chicken tikka massala, čo mi tak rýchlo napadne😄

januska12323
6. mar 2024

Hocičo. Závisí či ste vyberavi alebo nie.

lalenka33
6. mar 2024

Bežne nedelný obed dojedáme v utorok. Ale teda segedín, rizoto, plnená kapusta (holubky), plnená paprika, omáčky, kapusta a knedla, kapustnica..

jaja20
7. mar 2024

Šošovicový prívarok, francúzske zemiaky, žemľovka.

zorkahorka
7. mar 2024

Vsetko sa da jest 3 dni 😁 teda - okrem bryndzovych halusiek a par vynimiek

ivana11155
7. mar 2024

také jedla ktoré sa dobre ohrievaju napr. segedin, sote atď.

ibatanecnica
7. mar 2024

rôzne polievky, guláše, mäsá na šťave, v podstate všetko,

andula09
7. mar 2024

Každé jedlo sa dá jesť aj tri dni, pokiaľ sa bavíme o tom, že koľko vydrží v chladničke. Záleží od vás, čo máte radi a čo jesť tri dni po sebe budete. Lebo u nás je to niekedy problém, aby sa jedlo to isté aj na ďalší deň.

catherinah
7. mar 2024

Kapustnica

mima1608
7. mar 2024

Maďarský/segedínsky guláš, obyčajný guláš s chlebom, kapustnica, červená šošovica s údeným mäsom - to sú také prvé čo mi napadli, že ich vždy navarím 10 kg, a potom sa s nimi dusíme týždeň 😅

lucykelly
7. mar 2024

zapekané cestoviny

zeldia
10. mar 2024

Toto je taká špecialita stredoeuropskej kuchyne pomaly každé jedlo sa dá jest tri dni, niektoré jedla su dokonca lepšie keď postoja v chladničke (kapustnica). Rizoto/ ryza radšej čerstvé ako trojdňové, ale guláše (maďarsky, segedínsky), dobry vývar tiež vydrží, perkelt, sote, hocijaké mäso na prírodno aj s hubami, zeleninou, aj buchty vydrzia. V podstate hocičo a vsetko sa dá aj zamraziť.