Mile zienky poradite? svadobny hostia pridu cca o 11:30 do 13:30 bude ich len 10, co mi poradite pre nich pripravit? nejake obcerstvenie. Dakujem
u nas sa "pozbieraju" a odchadzame do kostola 😎
my sme mali chlebicky, svadobne zakusky a potom uz len nejake napoje - alko vodka vino a nealko.... kamoska mala jednohubky nachystane
naposledy čo som tak bola,tak podávali guláš a makovníky,orechovníky..záleží koľko času prejde,kým sa hostia normálne potom najedia,my sme aj cestovali,obrad dlhý s omšou,takže z nejakých jednohubiek by sme boli hladní
u nás mal brat pred sobášom gúľáš s knedľou, zákusky.... počet ľudí 80. ale kľudne aj párky som už zažila, obl. chlebíky, obl. misy..... pre 10 ľudí spravíš raz dva niečo ....
ako spominaju vyssie - ak bude omsa, potom presun na miesto hostiny, atd, tak jest sa moze aj o stvrtej- piatej ... co je dost dlho, ked t ludia aj cestuju.
niekde varia na zahrade gulas, ja by som skor mozno zvolila misy -dake rezne, salat (nemusi byt zemiakov, ale lahsi), zeleninu, daky syr, a par zakuskov, alebo pagace.
zalezitiez, ci ma kto navarit 🙂 aby nekuschtila este nevesta s mamou a potom hura do siat od sporaku 🙂 takze rezne sa mozu zvrtnut aj skor (vecer pred) a uz len zohriat v rure. alebo obalit a uz len pargnut do fritaku ...
.... a neviem preco, ale prave som dostala hroznu chut na fasirky ...
nejak nechapem. myslis v den svadby, kym sa vsetci pozbieraju? alebo to medzi 11.30-13.30 bude "cela svadba"?