Občerstvenie na domácu oslavu

22. nov 2022

Ahojte, ja by som chcela napady na obcerstvenie na oslavu doma. Ale nie jednohubky, chlebicky atd., to uz mam vymysleme 😁Ale nieco ako mini rezne so šalátom, len tak poukladat na misu nech si kazdy berie. Len toto mi pride uz okukane, tak nieco originalnejsie 😊

sisulia
22. nov 2022

Joj, si mi normalne zobrala myslienku :D Toto som sa tu presne chcela spytat, chystame oslavu a uz nemam akosi napady.

ukulela
22. nov 2022

Ugriluj/ upec dolne kuracie stehienka. Alebo plnene zemiaky. Mozno aj palacinky? Alebo harule/ zemiakove placky.

moncacina
22. nov 2022

Wafle po nich sa zaprasi

martinkatinka
22. nov 2022

Ja mam rada obalovany karfiol, sampinony, mini syrove gulicky .... A cestovinovy salat

vikusjk
22. nov 2022

Dobre vyzera na tacke aj kuracia rolada, mozes naplnit tak, aby bola aj farebnejsia, alebo proste podla chuti. K tomu opekane baby zemiaky, alebo klasicke americke.
Boze baby, uz mam slinky, ako to tu citam 😂🙈

banalu
22. nov 2022

Aj mini pizze maju uspech.

lenka_mat
22. nov 2022

Rôzne šaláty podávané v pohároch, mafiny na sladko a slano, studené syrové misy, mini pizze, letia aj mini burgery, slané rolády.

janinah
22. nov 2022

Budeš sa dva dni babrať s mini pidi kadečím a ľudia sa z toho nenajedia.Za mňa klasika obed /večera a popri tom koláče napr.aj kysnuté.

jaja20
22. nov 2022

Ja robím aj plnené vajcia a papriku a vždy to má úspech.

jaja20
22. nov 2022

Takéto niečo

jaja066
22. nov 2022

Pizza slimáky z lístkového cesta, syrová roláda 🙂

autor
22. nov 2022

Zeny dakujem krasne 😊 by som najradsej urobila všetko 😂