Mam zajtra narodeniny ake občerstvenie doniesť? Po sviatkoch sme.vsetci prepapkany ale aj tak koláče? Ovocie? Chlebíčky.? Som tam nová tak nevie.
Ak nevieš ako,to tam chodí,tak upec koláč a nejake mineralky,kavu....Teraz ťažko kúpiš nejaké čerstvé veci na chlebíčky ci misy.
Ovocie nie, možno ovocný šalát, ale aj to neviem, to už nebude čerstvé, pokiaľ nepripravíš ráno. Riešila by som to formou kanapiek, príp. misa, bagetky. Zákusok by som teraz neriešila.
Ak mas moznost odbehnut (alebo mas niekoho, kto ti pomoze, idealne autom), tak kupit oblozene chlebicky, kludne vzorkovnik po 2-3 z viacerych druhov. Dalsia moznost su fornetky (slane aj sladke, nejaky mix). Na pitie mozno paradnejsie ovocne stavy (povedzme tie z chladiacich regalov), ak nemoze byt vinko. Dalsia moznost je pokupit rozne syry a urobit peknu syrovu misu, dozdobit zeleninou a nakrajat cerstvy chlieb resp. nejake fajn pecivo.
Rychle obcerstvenie zachranujem pizza roladou. Vyvalkam listkove cesto, kecup, korenie, syr, sunka, zatocim, po vychladnuti nakrajam. Zmizne hned.
Ovocie. Prípadne nejaký svieži dezert. I nás sa donesie aj zelenina, šunka, pouklada na misu, pridá sa pečivo, nátierka a každý si vezme, čo chce. Aj to je dobrá možnosť.