Ahojte, budem mať sviatok a vo firme som v podstate nová. Čo by ste doniesli ako pohostenie do práce? Nejaké chlebíčky a zákusky? Nechcem kupovať hotové rada by som to pripravila doma. Máte aj nejaké tipy na zákusky?
Pizza slimaky z listkoveho cesta a este nejaky kolac, napr. struhany kakaovo-tvarohovy kolac
U nás nosíme vždy nejaký zákusok, každý podla uváženia. Mali sme cheesecake, struhany koláč, marlenku, tortu. Viac občerstvenia robíme len keď máme okrúhle.
Asi by som vopred spytala kolegyne ake maju zvyky. Mozu byt rôzne.
V mojom prvom zamestnaní som si napr. na stole našla papierovy balicek a v nom 10 dkg sunky a k tomu dva rožky. Nechala som si to vysvetlit. Dozvedela som sa, ze to dostala kazda zo siestich kolegyn. Pytala som sa, ci by nebolo lepsie ulozit sunku na misu. Kolegyne sa vyjadrili, ze potom by niektora mohla zjesť viac ako ine!
Takuto absurdnost asi nezazijes, ale byva to rozne. Niekde len chlebicky, niekde len kolacik, niekde aj aj. Lepsie je informovat sa a dodrzat zvyky.
Nenosim uz nic, je to prezitok.
U nás každý podľa uváženia. Ja mám tiež budúci týždeň sviatok. Objednala som chlebíčky.
U nas bol najvacsi hit ranajky do prace. Kolega prisiel ako prvy a v kuchynke pripravil pomarancovy dzus,nakrajal bagetu, k tomu cherry paradajky,mini mozzarelu,sunku. Plus babovku. Vsetko kupil rano v lidli a doma nemusel nic riesit.
Kolegovia boli prekvapeni hned rano a aj spokojni ze niekto priniesol ine ako kolac
Nepecene cokoladovo bananove kocky od polakovej vzdy zozali ovacie. Tak isto pizza rozky, hocijaky recept na nete