Dobry den baby radte aky nôž je najlepši na krajanie zakuskou.U mna je to nočna mora krajat zakusky ,ktore sa mi velmi podaria ale pokrajane vyzeraju otrasne.S akym nožom ste spokojne vy.Daukjem za komenty
Keramicky. Aspon u mna.
Ja používam na krájanie zákuskov nôž s dlhou, zúbkovanou čepeľou. Aby mi nepopraskala poleva, vždy ho na chvíľku namočím do vriacej vody, potom utriem a až tak krájam, ide to ľahko a poleva ostáva krásna,neláme sa.
Ja tiež používam dlhý zúbkový nôž. Poriadne ho nahrejema ide bez lámania🙂
ja používam dlhý hladný nôž a krája sa s ní pekne, nie je problém ani ked je na nich coko poleva
ja na ne používam nôž od značky dellinger, oplatí sa kúpiť
Ja som si tiež veľmi obľúbila nože od profikuchar.sk, používam ich na všetko, sú super ostré a to je základ dobrých nožov.
Nože z profikuchar.sk sú top, súhlasím, stále ich mám ostré.
Ak krajaš zakusok s čoko polenou tak si ho krajaj hned po zaschnuti polevy a nedavaj ho do chladničky. Poleva tak neni taka krechka lamava. Nôž nahreješ vo vriacej vode najprv prekroj len čokoladu potom dokroj až dole. Nože mam aj 4 namočene vo vriacej vode a menim si ich. Aby sa mali čas nahriať. A krajam s pravitkom aby boli rovnake.
@makami07 Dobre rano! No ono zalezi na tom, ake kolace. Ale ked krajas cokoladove polevy, je dobre si najskor porozkrajovat len polevu a az potom dorezat. No a taky trik je, nahriat si noz. Potom sa poleva nelame, ale sa jemne roztopi a da sa krajat. No ale ja nie som cukrarka, urcite Ti ostatne dievcata lepsie poradia.