Ženy akú smotanu používate do nivovej omáčky ? Na slahanie či na varenie ? Nevieme sa so svokrou zhodnúť s ktorou spravíme 🙂)) 👿prosím pomooooc pripadne kľudne krátky receptik . Moc ďakujem
To je jedno,ja pouzivam slahackovu aj na varenie.
Mne príde chutnejšia keď robím omáčky so smotanou na šľahanie
Na slahanie = viac tuku, viac kalorii, viac chuti a hustejsia. Na varenie je lahsia nie tak sladka. V podstate extra velky rozdiel tam nie je, ale profi sefkuchari robia vzdy z viac percentnej smotany
Na varenie som nikdy nepoužila, pre mňa je to voda. Vždy len na šľahanie 33%. Osmažím na jemno nakrájanú cibuľku,cesnak,pridám smotanu,dve nivy,soľ,čierne korenie. Nič viac nedávam.
Na šľahanie
Ja robim so slahackovou smotanou. Orestujem cibulku, pridam sampinony, podusim, okorenim, pridam nivu a smotanu a cesnak. Hotovo.
A ja dakedy aj z mlieka 😀
Smotanu na varenie nepoužívame vôbec, všetko len so šľahačkou.
Vzdy robim len so slahackovou.
No uprimne aku doma najdem, ale prevazne na varenie aspon tusim ze posledne razy som taku davala 🙂
Ja na varenie...mne je šľahačkova silná, mastna
Tú, ktorú mám zrovna v chladničke (častejšie na šľahanie) 😅