chcem spravit nesladku tortu z toastov..ako na to?
To su len toasty naukladane,co je medzi nimi? Navrch dat sunku a syr..kto taku robil prosim?
Aj mi sme mali syrovou cesnakovu nátierku ale dat tam môžeš aké chceš a šunku a plátkov syr do toho ešte len nedávaj veľa tej nátierky na ne lebo potom nič iné len nátierku budeš cítiť 😂a vrch môžeš ozdobiť uhorkou alebo rajciknou alebo nejakou zeleninou co ľúbiš
Preco toto niekto robi? Ved to je uplne nevkusne 🥴
Vajickovu cesnakovu alebo mrkvovu natierku.medzi to salam sunka..
@vanilkovazmrzka vraj je to alternativa k chlebickom na oslavy.
@vanilkovazmrzka pretoze su ludia, ktori sladke nemaju radi, radsej nieco naslano. Tak je to akoze "slana torta".
Známa tousty najskôr upečie vo vajíčku. Nejedla som ju no tí čo si ju objednali nevedeli si vynachváliť...
@kamatopo prosim a nedala by mi receot🙏?
Nedala ho ani mne😂. Zatiaľ som nemala príležitosť si ju objednať tak neviem čo presne v nej je.
@kamatopo aha😢 chcela som potesit muza k narodkam..
@2006_1211 nemas foto?prosim
@maca1984 nemas prosim foto?
na nete máš kopec receptov https://www.recept.sk/slaná+chlebová+torta+na+1...
Nemám bohužiaľ
V mojom albume nájdeš fotku, za mňa to bolo 0 bodov. Niet nad dobrý obložený chlebík
Nemám foto.
Ale však toho je na nete kopa.
@adkoalauri Robila som, no neohúrila ma ....za mňa dobré obložené chlebíčky sú chutnejšie.
Nátierky medzi toasty, aké Vám chutia. Ja som dávala šunkovú nátierku a syrovo-cesnakovú /obe som si urobila/. A ešte som na ne pridala šunku,salámu a plátkový syr .