Prosím vás, máte niekto skúsenosť - neroztopí alebo nepoškodí sa jedlá foto na torte, ak bude okolo nej ovocie? Ďakujem
@monnci2226 dakujem
@monnci2226 aj moja mamina to takto robí, tie fotky alebo obrázky dáva až v deň oslavy, inak sa to rozmoci, navlhne... jediná skúsenosť kedy to vydržalo bolo keď bol pod tým fondan a nie len plnka... ale keď bude tesne okolo foto ovocie určite to navlhne takže zdobiť az pred oslavou
Ja to dávam keď robím aj deň dopredu na tortu ale robím len pre nás a bielou cokolodou potriem spodok obrázka a tak dávam na tortu 🤷 mne to poradila cukrárska a funguje to
dakujem vám všetkým, nemám problém, dať obrázok na tortu, povrch torty bude potretý swiss krémom, len to ovocie ma trápi, asi dám len jahody a potriem každú čokoládou
ty budes robit tortu? ak ano tak by som pre istotu dala foto a dozdobila chvilu pred oslavou. ja som raz pouzila jedly obrazok,robila som den dopredu a bolo to potom take ,,navhcene,, odvtedy takto dopredu nerobim, nachystam si len naplnenu tortu dopredu, a dozdobujem v den oslavy..... ale som totalny amater, mozno skusena pekarka ti da lepsiu radu