Dievcata, co davate vy ? Idem robit prvy x niekde v receptoch je mascarpone, inde tvaroh alebo slahacka... 🤔 alebo ak mate nejaky top recept na cheesecake s lesnym ovocim sem s nim 🙏
S čím len chces v podstate 😀 ja mám najradšej tvaroh, mascarpone a rozpustná biela čokoláda.. s kyslou smotanou to podľa mňa už také chutné nie je
Robím mascarpone,alebo šľahačka+biela čokoláda
Suhlasim s babmi vyssie original s philadelphiou ale na slovensku volaju aj tvarohovy kolac chceesecake.
Kysla smotana tam je len 2lyzicky polievkove a potom smotana-mlieko alebo slahackove...vyskusaj Mne to velmi chutilo akurat som v noci dumala ze si zas urobim ibaze uz nemam syr 🤪som robila cheesecake klasicky a minula ho aj zozrala vsetko 😅mnamko.musim objednat 😀
Boze mnam, hned by som si dala 🙂 Ale klasika u nas je tvaroh a mascarpone 🙂
@uzivatelka1113 treba skusit 🙂 ja robievam cheesecaky podla Klaudirimka a ona dava kyslu smotanu, su fantasticke, kazdy cheesecake od nej mi vzdy vysiel na 1
@zuzuliennka1 skúšala som..ja netvrdím že nie sú chutné.. ale kombinácia mascarpone a tvaroh mi chutí viac
@uzivatelka1113 no, ona prave tak dava, mascarpone - tvaroh - kysla smotana 🙂 nie asi vsade, ale niektore tak ma
@scacchi Ako uz pisu original je original.
Ja robim nieco na styl cheescaku - nepecenu verziu - podrvene bebe keksy (tmave alebo svetle) zmiesam s rozpustenym maslom a natlacim do formy. A na plnku - mascarpone, k tomu vylejem slahackovu smotanu a spolu slaham. Pridam rozpustenu cokoladu - bud horku, mliencu, alebo bielu a jemne zaslaham.
Tu plnku vies obmienat podla chuti - 1/2 tvaroh a 1/2 mascarpone, alebo zamenit za kyslu smotanu... moja mamka vzdy kombinuje podla toho co ma doma 🙂
klaudi_rimka na instagrame, robim podla nej
@scacchi Philadelphia cheese a kysla smotana.