Ahojte ženy, prosím poraďte mi.
Rada by som urobila plnenú papriku, robím ju z vareného kuracieho mäsa. Sťahovali sme sa a a mlynček na mäso zostal v starom dome. Môžem mäso pomixovať ručným tyčovým mixérom? Nebude z toho blato?
Ďakujem.
Budes mat z toho blato. Daj si tu robotu apkrajaj ho na jemno
@viestta ❤
Ja kebyže nemám mlynček, tak nerobím plnenú papriku, ale pokrájam mäso na kocky, urobím ho napr. s paradajkovou omáčkou, paprikou(podobne ako pri plnej paprike) a k tomu príloha (ryža, zemiaky)
Alebo môžeš zmraziť a nastrúhať. Ale to skôr urobíš so surovým mäsom.
Aj pre mna velmi zvlastna kombinacia. Preco to vlastne robis z vareneho masa?
Ďakujem ženy! Vyslala som muža do starého domu po mlynček aj v tomto daždi 🙂 radšej nech to je poriadne ako zničiť dobré jedlo ❤
@majka176 problém je, že som tehotná a chcem len a len tú plnenú papriku nič iné 😅
@guudy @patka06 odjakživa to robím z vareného kuracieho, od mala som bola dosť prieberčivá v mäse a toto sú také ľahučké fašírky, veľmi chutné. Je to také šikovné, aj máš polievku, aj máš druhé, aj sa nemusia variť, lebo sú už vlastne hotové 🙂 Plus deti, keď gúľajú guľky, tak sa nemusím báť, že ochutnávajú surové mäso. Tiež nerada robím so surovým mäsom, najmä teraz, s nosom tehotnej. ale áno, je to taký netradičný recept
Chápem, každý má iné chute, ale toto si fakt neviem predstaviť.
Čo tam pridávaš, keď píšeš, že netreba variť - ja pridávam do guličiek aj fašírok vajíčko a to treba tepelne upraviť
@patka06 pomleté mäso, ryžu, korenie - čierne, majorán, soľ, petržlen. môže sa pridať aj tavený syr, aj vajíčko môže byť, ale áno, potom sa to musí variť. nie je to nič zložité. niekomu to môže byť prísť fádne, predsa len, kuracie mäso je také jemné, pre niekoho bez chuti.
@guudy cast naplnim do papriky, to sa potom vari pekne v paradajkovej omacke kym sa paprika neuvari. A cast su gulky volne k tomu.
Chapem, vdaka, ze si napisala 🙂
Len mi pride zvlastne varit kuracie maso 2x🙈
Ked sa setri, aj masko zo sliepky je fajn. Ja osobne pol bravcove a pol hovadzie.
Veľmi zvláštna kombinácia plnená paprika z vareného kuracieho - skúsenosť nemám, ale to mäso by som radšej nadrobno pokrájala nožom, kuracie je jemné, mixer by z neho spravil kašu.